maandag 15 april 2013

Sollicitatieverhaal van de dag




Hallo, na een tijd aan het solliciteren te zijn word ik van een bouwbedrijf uit *** door gestuurd met de boodschap dat ik bij *** kans maak op een baan. Ik moest maar hun naam noemen dan komt het wel goed (we zijn bevriend).
Ik heb direct dezelfde dag gebeld en ik kon de volgende vrijdag terecht voor een gesprek!
Ik in mijn nette pak naar het bedrijf ruim op tijd zit ik daar, krijgt de secretaresse een telefoontje van de baas. Stuur hem maar weg was de boodschap, ik bel hem wel voor een andere afspraak!

Maandag, dinsdag je voelt het al aankomen geen telefoontje. Woensdag ging ik dan maar bellen, je voelt hem wel weer komen hij is er niet krijg ik te horen. Als hij terug is bel hij direct. Oooooke donderdag ochtend niet vrijdag ik weer bellen ja hij is er niet maar om 16.00 uur is hij er weer ik om 16.15 bellen krijg ik de servicelijn van de ontstoppingsdienst aan de lijn. De zaak is gesloten! Ik kan de baas wel een sms sturen dan belt hij u gelijk op. ohhhh ja doe dat dan maar.

Ja als gevoelig man voel ik het alweer U OOK? Niet teruggebeld natuurlijk. Ik maandag weer even in de telefoon geklommen. Ik wil toch die  baan! En ja hij is er niet. Tuurlijk. Ik geheel verbijsterd even op het net gekeken wat het voor zaak is *** verstoppingen, rioolwerk, bestrating en badkamers (mijn werk).

Vaders heeft zich 30 jaar uit de naad gewerkt om het bedrijf zo ver te krijgen en zijn zonen hebben het nu over genomen. Hij zal wel zo hard en veel hebben gewerkt dat hij is vergeten zijn zonen op te voeden.

Dat is het wat ik dan ook via een mail laat weten. Krijg ik nog een bedreiging terug via de mail! Deze wereld is echt op zijn eind ik snap er niets meer van?
Wat bezielt je om mensen zo te behandelen!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten