maandag 29 april 2013


Having trouble reading this email? View it in your browser.


 

"Wij gaan voor niets minder dan de beste mensen"

                                  sagius w&s.png 
Wij zijn op zoek naar : Teamleider Machinale Verspaning
In de modern uitgeruste machinehal geef je leiding aan een groep medewerkers, die op conventionele en CNC-gestuurde draai-, frees,- las- en kotterbanken onderdelen bewerken. Je coördineert en verdeelt de werkzaamheden en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden. In samenspraak met de medewerkers doe je voorstellen voor verbeteringen om de productieprocessen te optimaliseren. Je ziet toe op de opvolging van bedrijfs- en algemene veiligheidsvoorschriften. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor personele aangelegenheden, zoals het adviseren over promoties en trainingen, het voeren van functioneringsgesprekken en het vaststellen van vakanties. De werkzaamheden vinden plaats in een twee ploegendienst.
Functie eisen
-MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur MTS WTB;
-Ervaring met conventioneel en CNC-gestuurd draaien en frezen;
-Enige jaren ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;
-Een gedreven resultaatgerichte teamspeler;
-Uitstekende communicatieve eigenschappen;
-Goede beheersing van de Nederlandse taal;
-Ervaring op het gebied van lean management is een pré.
Wij bieden
Het betreft een werving- en selectieopdracht, wat betekent dat je rechtstreeks in dienst gaat bij de opdrachtgever. Je krijgt een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, prima arbeidsvoorwaarden (cao Metalektro), goede opleidingsmogelijkheden, een collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals korting op verzekeringen en een bedrijfsfitnessregeling. 
Over ons
De professional achter Sagius Werving en Selectie is Michèle Meijboom. Michèle Meijboom heeft ruim vijftien jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling in zowel de profit- als de non-profit sector.
 bel sagius.png
  mail sagius.png
  overig sagius.png
solliciteer op.png


Geen opmerkingen:

Een reactie posten