maandag 15 april 2013

EVC Centrum Nederland




Haal nu een officieel erkend ervaringscertificaat bij EVC Centrum Nederland
Geachte heer/mevrouw, bent u op zoek naar een (nieuwe) baan en heeft u ruime en aantoonbare ervaring, maar mist u de juiste diploma's? Een Ervaringscertificaat van EVC Centrum Nederland biedt de oplossing voor u!
Wat is een Ervaringscertificaat?
Met een Ervaringscertificaat kunt u binnen korte tijd uw (werk)ervaring officieel laten erkennen op MBO- of HBO-niveau. Het toont aan welke kennis, inzichten en vaardigheden u heeft ontwikkeld. Dit biedt u niet alleen meer kans op een nieuwe of betere baan, maar ook direct toegang tot vele vervolgopleidingen.

Ruim 200 EVC-procedures
EVC Centrum Nederland heeft ruim 200 verschillende EVC-procedures in verschillende sectoren, waaronder ManagementBank- en verzekeringswezenOnderwijsZorg en welzijnHorecaBouw en InfraMechatronicaBouwkundig onderhoud, Engineering, enSecretarieel. Raadpleeg onze website voor de complete lijst met sectoren met alle verschillende EVC-procedures.
Meer informatie of een persoonlijk advies?Kijk op de website van EVC Centrum Nederland voor meer informatie.   Maak de Quickscan en ontdek binnen 7 minuten of u in aanmerking komt voor een Ervaringscertificaat. U kunt ook contact met ons opnemen via 035 - 7 506 195 of info@evc-centrum-nederland.nl.


To stop receiving these emails please unsubscribe.

Company Name, Address and Contact Details

Geen opmerkingen:

Een reactie posten