maandag 22 april 2013

Ontdek jouw Gouden kansen als Verkoper


   


        Ontdek jouw Gouden Kans als Verkoper    (Sales Associate)

gb kader 1e.pngEen gouden kans voor een leuke carrière binnen een snel groeiende internationale organisatie. Werken is in eerste plaats om geld te verdienen. Bij GoldBuyers ontvang je naast een basissalaris ook een individuele bonus voor jouw prestaties in de kiosk.Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ambitieuze medewerkers de kans krijgen door te groeien.Hiervoor hebben we een ontwikkelings- programma ontwikkeld. Als je deze met succes doorloopt kun je een promotie krijgen. Deze promoties zijn voor iedereen met de juiste werkhouding en drive weggelegd.



Als Sales Associate werk je veelal zelfstandig in een van onze kiosken.Het is jouw taak winkelend publiek te interesseren voor GoldBuyers en onze dienstverlening. Hierbij benader je de klant pro-actief. Je legt hen uit ‘hoe we werken’ en laat hen een demonstratie zien.  Je vraagt hen of ze geïnteresseerd zijn om hun ongewenste sieraden mee te brengen naar jouw kiosk om deze te verkopen. Elke werkdag open je je eigen kiosk voor het inkopen van edelmetalen. Je stelt door middel van een test de waarde van de edelmetalen vast om uiteindelijk de inkoop met de klant te kunnen afronden. Na een uitgebreide training van 2 weken ben je in staat jouw eigen kiosk te runnen.

De kiosk
goldbuyers kader2.pngDe kiosken van GoldBuyers vind je verspreid over Nederland op de beste locaties in overdekte winkelcentra. Onze kiosken staan in de openbare ruimte midden tussen de winkels en het winkelend publiek. Deze openheid blijkt mensen aan te trekken want ze vinden het leuk om te zien hoe wij goud testen.Al zin in een baan binnen éen van onze kiosken?





                      
               vacature.png                   solliciteren.png
                                                 
                                



Geen opmerkingen:

Een reactie posten