dinsdag 30 oktober 2012

Verkoper Buitendienst ( Noord - Holland )


Verkoper Buitendienst

Heb jij energie om energiebesparende producten te verkopen? Zit verkopen jou in het bloed? Wil jij je saleskwaliteiten bewijzen en doorgroeien? Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick uit het behalen van targets?
Nuon Sales Force is verantwoordelijk voor de verkoop van HR ketels en isolatie aan de consumenten markt. Nuon heeft ruimte voor ambitieuze, gedreven en (ervaren) besparingsadviseurs die de producten van Nuon gaan verkopen. Je bezoekt zelfstandig en wijkgericht nieuwe klanten, overtuigt ze van de productvoordelen en sluit zelfstandig overeenkomsten af.

Functie-eisen
Ben jij mensgericht en beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht? Heb je aantoonbare commerciële werkervaring? Houd je van zelfstandigheid en ben je iemand die gemakkelijk contact legt met nieuwe klanten? Omdat je werkt in verschillende rayons is het bezit van een eigen auto noodzakelijk. Bepaal jij liever je eigen salaris?
Ben jij in staat om door de ogen van de klant te kijken en vertaal je klantsignalen in concrete verkoopkansen? Dan is deze baan echt iets voor jou!
De werktijden zijn maandag, woensdag en vrijdag van 10.30 uur tot 19.00 uur. Dinsdag en donderdag van 11:30 tot 20:00 uur.

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we?
Je krijgt uitstekende persoonlijke begeleiding en coaching
Dagelijkse sales- en vaardigheidstrainingen
Uitgebreidde producttrainingen
Je komt te werken in een omgeving met enthousiaste, ondernemende en inspirerende mensen, die allemaal trots zijn op Nuon
Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende of andere commerciële functies binnen Nuon
Een basissalaris, een ruime onkostenvergoeding en een uitstekende resultaatafhankelijke bonus welke wekelijks uitbetaald wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten