donderdag 18 oktober 2012

Super cv-database



Wij introduceren: dé super cv-database. De eerste cv-database die tot stand is gekomen door een samenwerking tussen 3 verschillende vacaturesites. U vindt in deze database kandidaten op alle opleidingsniveaus. Het grootste aanbod aan cv’s van Nederland! Tegen een voordelige prijs.

Dankzij een samenwerking met Jobselectie en DeBanenSite bieden wij u de mogelijkheid  om gebruik te maken van de super-cv database. Wij benaderen de markt met een open vizier zodat we voor u het beste aanbod kunnen scheppen.

Voor een bedrag van 199,- euro beschikt u over onbeperkte toegang tot maar liefst 400.000 kandidaten. Dagelijks komen er maar liefst 1000+ cv kandidaten bij. Geen torenhoge bedragen voor toegang tot de cv-database,  één vast betaalbaar bedrag per maand.

Tot op heden zaten de werkzoekenden verspreid over verschillende vacaturesites. En voor iedere vacaturesite dient u als werkgevers honderden euro’s te betalen om toegang te krijgen. Met de komst van de super cv-database ondervind u hier niet langer het nadeel van.
Vanaf nu heeft u maar één cv-database nodig. In de super cv-database vindt u snel en voordelig tal van geschikte cv kandidaten om uw vacatures te vervullen.

Klik www.banenmatch.nl of bel 010-3400039

Geen opmerkingen:

Een reactie posten