woensdag 31 oktober 2012

Medewerker schadeservice ( Zuid Holland )


Medewerker schadeservice

Organisatie
De opdrachtgever is een schadeservice bedrijf waar particuliere auto's worden ingenomen voor onderhoud.

Functiebeschrijving
Samen met een vaste medewerker van het bedrijf ben je verantwoordelijk voor de bezetting van de vestiging tijdens de extra openings tijden in de avond.
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het innemen van auto's van klanten en het uitgeven van leenauto's. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en goede afhandeling van deze overdracht en bijbehorende administratie.

Functie-eisen
Voor deze functie moet je stevig in je schoenen staan, goed kunnen omgaan met onverwachte omstandigheden en bereid zijn om af en toe fysiek de handen uit de mouwen te moeten steken.
Hiernaast is de juiste kandidaat communicatief sterk onderlegd en laat zich niet van de kaart brengen door een klant die een op- of aanmerking heeft. De werkzaamheden vinden plaats in een garage. Globale kennis van auto's en dan met name het onderscheid in merken voldoet voor deze functie. Van belang is dat je in het bezit bent van het rijbewijs B en eigen vervoer, dit omdat de vestigingen niet te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Tevens kan het voorkomen dat je op meerdere vestigingen in de omgeving van Rotterdam ingeroosterd wordt.
De laatste en belangrijkste functie eis is dat je in de avonduren van 18.00 tot 22.00 beschikbaar bent. Ben je tijdens deze uren niet beschikbaar dan kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden
Door het bedrijf wordt je opgeleid zodat je als schadeservice medewerker aan de slag kan.
Het uurloon is afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten