dinsdag 23 oktober 2012

Groepsleider Werkvoorbereiding ( Zuid Holland )


Groepsleider Werkvoorbereiding

De Groepsleider Werkvoorbereiding geeft leiding aan de  werkvoorbereiders op het Centraal Bedrijfsbureau van Productie IHC Beaver Dredgers.
De afdeling werkvoorbereiding bestaat uit 5 werkvoorbereiders, 2 werkvoorbereiders maatvoering centrum en een lasspecialist.
Binnen de afdeling wordt alle werkvoorbereiding gedaan voor de bouw van de standaard beavers, custom build schepen en de specialistische baggerequipment. Daarnaast wordt de werkvoorbereiding gedaan voor de voorbewerking in het maatvoering centrum (MVC).
De afdeling valt onder de chef CBB waar ook de productie projectleiders (PPL) onder vallen. De werkvoorbereider werkt intensief samen met de PPL om hun project zo efficiënt mogelijk te bouwen. Als groepsleider werkvoorbereiding ben je verantwoordelijk voor je afdeling en daarmee gerelateerde zaken zoals budget, personeelsinzet (capaciteit) en de ontwikkeling van de medewerkers. Ook zorg je voor een goede werkwijze en afstemming met o.a. Tekenkamer, Inkoop en andere afdelingen.



Functie-eisen

Van de groepsleider wordt verwacht dat hij zijn teamleden ondersteunt en ze helpt bij moeilijke vraagstukken. Daarnaast staat de afdeling een aantal uitdagingen in het vooruitzicht (gebruik ERP, 3D tekenprogramma’s, teamcenter, nieuw planningsprogramma) waar de groepsleider zijn mensen in moet ondersteunen en opleiden. Daarbij zal de groepsleider ook aan moeten haken in de uniformerings trajecten met betrekking tot werkvoorbereiding.
Voor deze functie is het wenselijk om een HBO werk- en denkniveau te hebben. Een HBO opleiding op het gebied scheepsbouw of werktuigbouw is een pre.
Ervaring is vereist met:
- werkvoorbereiding in de scheepsbouw
- leidinggeven aan een team
- nesten en coderen van onderdelen
- constructie van grote lasconstructies
- pre: 3D software, ERP systemen
Competenties:
- pro-actief, denkt vooruit
- goede communicatieve vaardigheden
- leergierig
- verbeteringsgericht
- initiatiefrijk
- motivator en steun voor zijn medewerkers
- flexibel
- oog voor werkomgeving



Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.


Contactinformatie

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie je aan? Solliciteer dan op de vacature of neem contact op met de afdeling Recruitment IHC Merwede (078-691 09 84).
Kijk voor meer informatie op www.ihcmerwede.com
Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC Merwede in behandeling genomen.



Bedrijfsinformatie

Wij zijn IHC Merwede. Wereldmarktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en een belangrijke speler op het gebied van complexe custom-built offshore schepen. Maar we gaan nog een stapje verder. Voor alle schepen die we bouwen, ontwikkelen we ook geavanceerd equipment dat we direct integreren. Technologische innovatie zit in het DNA van al onze bedrijfsonderdelen. Bij ons bestaat je werkdag uit bouwen aan innovatieve oplossingen en grootse projecten. Vele tonnen staal zullen mede door jouw kennis en kunde tot leven komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten