woensdag 21 december 2011

Uitvoerder beton Zwolle - Overijssel



Uitvoerder beton
Zwolle - Overijssel

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Zwolle, OverijsselLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving:

Voor een aannemer in Overijssel zijn wij op zoek naar een uitvoerder beton voor de civiele en industriebouw. U begeleidt diverse projecten op het gebied van de ruwe betonbouw. Daarbij kunt u denken aan de bouw van viaducten, bruggen, stalen damwanden, fabriekshallen en andere beton en staalconstructies. Wij zoeken een kandidaat met een MBO of HBO opleiding richting de bouw en/of civiele techniek en met enkele jaren ervaring in bovengenoemde werkzaamheden. Heeft u interesse in deze boeiende functie met eventueel uitzicht op een vast dienstverband neemt u dan contact met ons op.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Overijssel >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Overijssel, Zwolle >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Overijssel, Zwolle >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten