donderdag 22 december 2011

Apothekersassistent Maastricht - Limburg



Apothekersassistent
Maastricht - Limburg

Salaris:2515.00 Per Maand
Locatie:Maastricht, LimburgLand:Netherlands
Branche:Artsen en paramediciType functie:Part Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauMBO






Vacature Omschrijving:
Afdelingsinformatie:
De Transmurale Apotheek Service Maastricht (TASM) is een apotheek, die ten dienste staat van de niet klinische patiënten van het academisch ziekenhuis Maastricht (azM). De TASM is geïntegreerd in de Ziekenhuisapotheek. Zowel patiënten die ontslagen worden uit het ziekenhuis als patiënten die een polikliniek hebben bezocht, kunnen hier hun medicatie halen. De 24 uurs dienst is er met name ook voor patiënten van de nabij gelegen Huisartsenpost.
Er bestaat een zeer intensieve samenwerking tussen de TASM en het AVM centrum. Dit is een Apotheek Service Punt dat door de openbare apothekers van Maastricht is opgericht en al meer dan 10 jaar binnen het azM operationeel is.

In verband met de verruiming van de openingstijden van de Transmurale Apotheek Service Maastricht (TASM) naar een 7 x 24 uurs dienst zijn wij op zoek naar

Parttime Apothekersassistenten (minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur)
Het betreft in eerste instantie een parttime tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar conform artikel 2.4.1. van de CAO UMC. Bij gebleken geschiktheid volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Functie-informatie:
Je adviseert en instrueert patiënten over medicatie, verband- en hulpmiddelen. Tevens lever je genees-, verband- en hulpmiddelen op recept alsook in de handverkoop. Je geeft voorlichting over hulpmiddelen en het gebruik van onder andere diabetes- en infuusmaterialen en inhalatietechnieken. Je hebt in- en externe contacten met bijvoorbeeld specialisten en met de openbare apotheek.
Herken je je in dit profiel en spreekt het je aan, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Wij zoeken een kandidaat die:
- in het bezit is van het diploma apothekersassistent;
- ervaring heeft in de openbare apotheek;
- innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan;
- communicatief vaardig en een echte teamplayer is;
- zelfstandig en accuraat kan werken.

Wat zijn de werktijden:
Gemiddeld 24 uur per week conform de voor deze functie geldende werktijdenregeling. De verdeling van de te werken uren en dagen worden in onderling overleg bepaald. Van u wordt verwacht dat u onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, en weekenduren en feestdagen.

Arbeidsvoorwaarden:
De CAO Universitair Medische Centra (UMC) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden u:
• eindejaarsuitkering
• goede pensioenvoorziening
• collectieve ziektekostenverzekering
• CAO a la Carte
• Persoonlijk (ontwikkelings-)budget

Salaris:
De apothekersassistenten die bij de TASM werken, zijn in dienst van het academisch ziekenhuis Maastricht. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor – in eerste instantie- de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd. Voor het werken in deze diensten ontvangt u naast uw basis salaris ook onregelmatigheidstoeslag (ORT). De CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC) is op deze functie van toepassing. Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt salariëring plaats conform schaal A06 CAO-UMC, maximaal
€ 2.515,-- bruto per maand op fulltime basis (exclusief ORT).



Sluitingsdatum 7 januari 2012.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.





Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.
Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.




>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Artsen en paramedici in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Artsen en paramedici in Netherlands, Limburg >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Artsen en paramedici in Netherlands, Limburg, Maastricht >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Limburg, Maastricht >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten