donderdag 29 december 2011


Locatiemanager Veghel 
Veghel - Noord-Brabant

Salaris:4200.00 Per Maand
Locatie:Veghel, Noord-BrabantLand:Netherlands
Branche:OverigType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauHBO




Vacature Omschrijving:
Kerntaken

De Locatie manager is verantwoordelijk voor het programma aanbod op het gebied van beeldende kunst, muziek, dans en theater in de vorm van: (jaar)cursussen, workshops, tentoonstellingen, kunstadviezen, onderwijsaanbod, kunstopdrachten, uitvoeringen en presentaties. Je bent resultaatverantwoordelijk voor een vastgesteld budget binnen het programma aanbod. Je geeft coachend leiding aan de docenten en draagt zorg voor betrokken en efficiënt functionerende vakgroepen. Daarnaast krijg je de opdracht om nieuwe marktgerichte-, kostendekkende cursussen en activiteiten te ontwikkelen binnen Veghel. Dit betekent dat je trends en digitale ontwikkelingen volgt voor het ontwikkelen van een klantgericht- en kwalitatief hoogstaand aanbod. In overleg met de algemeen directeur behartig je de belangen van MiK/Pieter Brueghel bij diverse gemeentelijke overheden in Veghel, beeldende- en muziekverenigingen en overige (culturele) organisaties in Brabant. Je bent hierbij in staat om mensen aan je te binden, een netwerk uit te bouwen en te onderhouden. Je maakt deel uit van het managementteam.

Functie-eisen
•Je hebt minimaal een opleiding op HBO-niveau op het gebied van beeldende kunst, muziek, dans, theater of daarmee vergelijkbare opleiding en tevens ervaring en opleiding op het gebied van leidinggeven en het opbouwen van netwerken.
•Je kunt planmatig, budgettechnisch en gestructureerd werken in een werkomgeving met een hoge werkdruk.
•Je bent commercieel gedreven en hebt een extern georiënteerde persoonlijkheid met goed gevoel voor verhoudingen.
•Je bent cultureel ondernemend en je werkt met oog voor interne- en externe belangen van MiK/Pieter Brueghel.
•Je bent bij voorkeur woonachtig in de directe woonomgeving van Veghel en je beschikt over eigen vervoer.

Aangezien we op zoek zijn naar een kandidaat die na aanvang op korte termijn volledig inzetbaar is, adviseren we kandidaten die niet voldoen aan het profiel om niet te solliciteren.

Wij bieden je
Een uitdagende en veelzijdige managementfunctie binnen een regionale instelling die vernieuwing, cultureel ondernemerschap en creativiteit binnen het vakgebied stimuleert en ondersteunt. Salaris en rechtspositie zijn gebaseerd op de CAO Kunsteducatie (schaal 11/12). Het betreft een functie voor onbepaalde tijd, waarbij aanstelling in eerste instantie geschiedt op basis van een tijdelijk dienstverband.

Bedrijfsinformatie
MiK is een regionale instelling waar alle kunstdisciplines zijn vertegenwoordigd. Pieter Brueghel Kunst & Cultuur in Veghel en Sint-Oedenrode is een instelling met een uitgebreid aanbod aan cursussen op het gebied van beeldende vormgeving en theater. Per 1 januari 2012 fuseren MiK en Pieter Brueghel. Wegens het bereiken van een pensioengerechtigde leeftijd van de huidige directeur van Pieter Brueghel zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een Locatiemanager. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten