dinsdag 27 december 2011

Bovenleidingmonteur Randstad - Randstad


Bovenleidingmonteur
Randstad - Randstad


Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Randstad, RandstadLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:Full Time
ErvaringsniveauStarterOpleidingsniveauLBO




Vacature Omschrijving:
Wij zoeken bovenleidingmonteurs voor in de railinfrastructuur. Het bedrijfsonderdeel houdt zich onder andere bezig met nieuwbouw- en vernieuwingsprojecten in de railinfrastructuur. Voor de aanleg en onderhoud van bovenleidings- en voedingsinstallaties zijn wij op zoek naar nieuwe bovenleidingsmonteurs.
Functie: De functie heeft als doel het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en (ver)nieuwbouw aan de bovenleidingen. Er wordt gewerkt in ploegverband en de monteur rapporteert aan de uitvoerder. Taken en verantwoordelijkheden: Demonteren en monteren, verwisselen van delen van de bovenleiding; Trekken van draagkabel, versterkingsleiding en rijdraad; Afstellen van draagkabel en rijdraad; Aanslaan van hijslasten; Verrichten van maatvoering en controlemetingen; Vastleggen van de betreffende metingen; De werklocaties zijn grotendeels binnen de randstad.

Functie-eisen
Eisen: Rijbewijs B, LBO Elektrotechniek eventueel aangevuld met VEV en VCA

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 






 


>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Randstad >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Randstad, Randstad >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Randstad, Randstad >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten