donderdag 29 december 2011


Radioloog
Maastricht - Limburg

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Maastricht, LimburgLand:Netherlands
Branche:GezondheidszorgType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauUniversiteit




Vacature Omschrijving:
De afdeling Radiologie van het azM verzorgt samen met de afdeling Nucleaire geneeskunde het beeldvormend onderzoek en de beeldgeleide interventies binnen het azM. Bovendien verzorgt de afdeling het onderwijs in de radiologie aan de studenten van de faculteit geneeskunde van de Universiteit Maastricht (UM) en aan de studenten biomedische technologie van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).
Wetenschappelijk ligt de nadruk op cardiovasculaire, oncologische en neurologische beeldvorming waarbij een groot aantal projecten in uitvoering is.

Omschrijving van de functie:
Klinische werkzaamheden in een bepaald aandachtsgebied van de radiologie, rekeninghoudend met de wens van de kandidaat en al naar gelang de behoefte van de afdeling. Er wordt verwacht een actieve participatie in het onderwijs aan arts-assistenten en studenten. Ook kan, indien gewenst deelgenomen worden aan onderzoeksprojecten van de afdeling radiologie.

Aanstelling:
U wordt aangesteld in tijdelijke dienstverband met eventueel vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Functievereisten:
Voor het invullen van deze vacature zoeken wij naar een radioloog met aantoonbare affiniteit in een bepaald aandachtsgebied. Alle stafradiologen van het azM hebben een speciale deskundigheid in een bepaald deelgebied van de radiologie en werken in teamverband . Vooral kandidaten die zich in een deelspecialisatie verder willen ontwikkelen of die in een academische omgeving zich subspecialistische kennis eigen willen maken worden verzocht te solliciteren.

Werktijden:
Gemiddeld 40 uur per week conform de voor deze functie geldende werktijdenregeling op fulltime basis. Een parttime aanstelling behoort ook tot de mogelijkheden

Arbeidsvoorwaarden:
De CAO Universitair Medische Centra (UMC) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden u :

eindejaarsuitkering
goede pensioenvoorziening
collectieve ziektekostenverzekering
CAO a la Carte
Salaris:
Volgens de overeenkomst m.b.t. de honorering van universitair medisch specialist in de rang van academisch medisch specialist vermeerderd met een inconveniënten toeslag voor het verrichten van bereikbaarheidsdiensten. De exacte inschaling is afhankelijk van uw profiel en ervaring. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten