woensdag 21 december 2011

Afdelingsmanager ingenieursbureau Groningen - Groningen

Afdelingsmanager ingenieursbureau
Groningen - Groningen

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Groningen, GroningenLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving:

In deze veelzijdige en dynamische functie geeft u binnen het ingenieursbureau leiding aan het constructieve team, bestaande uit Engineers, Tekenaars en Constructeurs. Vakinhoudelijk bent u de sparringpartner van uw collega’s en op technisch vlak draagt u ideeën aan en beoordeelt u constructieve ontwerpen. Daarnaast bent u o.a. ook verantwoordelijk voor de planning, financiën, personele bezetting en kwaliteitsbewaking op de verschillende projecten. Als Afdelingsmanager CIvil Structural maakt u op hoger niveau deel uit van een multidisciplinair managementteam en neemt u deel aan het managementoverleg. Binnen dit overleg bent u deskundige op constructief gebied en draagt u als zodanig oplossingen aan voor de projecten. Om voor deze functie in aanmerking te komen dient u te beschikken over ruime ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in een functie op het bedrijfsbureau, heeft u ruime constructieve kennis en ervaring, bij voorkeur opgedaan als Constructeur en bent u minimaal in het bezit van een HBO Diploma bouwkunde of civiel. U beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Bouwselect hanteert de voorwaarden zoals die gelden bij de opdrachtgever waarbij de mogelijkheid bestaat om bij goed bevallen rechtstreeks in dienst te treden bij onze opdrachtgever.






SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Groningen >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Groningen, Groningen >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Groningen, Groningen >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten