dinsdag 20 december 2011

Store Manager Rotterdam - Zuid-Holland



Store Manager
Rotterdam - Zuid-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Rotterdam, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:WinkelType functie:Full Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauHBO






Vacature Omschrijving:
De Store manager is verantwoordelijk voor de winkel van Coolblue in Rotterdam. Je zorgt voor een gemotiveerd team, plaatst bestellingen zodat de juiste producten verkocht kunnen worden en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen Coolblue zoals Returns en Repairs, Marketing en Logistiek. Verder ben je bedreven op HR-gebied: je voert structureel functionerings- en beoordelingsgesprekken welke resulteren in concrete doelstellingen voor betere medewerkers. Met recht een teamspeler dus die tegelijkertijd met beide benen op de grond staat. Jouw grootste uitdaging is om met je medewerkers te zorgen voor supertevreden klanten, het binnenhalen van commerciële doelstellingen en een strakke winkelorganisatie.

Donderdagochtend, 9.15 uur: De winkeldag begint met een dagstart voor het hele team. Wat is de stand van zaken? Welke taken moeten vandaag gebeuren en wie pakt die op? Niet in de laatste plaats: hoeveel gaan je medewerkers verkopen? Tijdens de ochtend hou je je als Store manager bezig met het nieuwe rooster voor de komende tijd. Ruim de helft van je team bestaat uit studenten, dus is het ieder kwartaal schuiven met roosters. Je ziet het als een uitdaging als ook die puzzel opgelost is, zodat er op ieder moment voldoende medewerkers beschikbaar zijn om de klanten van Coolblue uitstekend te woord te staan. De focus ligt vandaag op de bijverkoop van kassakoopjes. Je luistert onopvallend met gesprekken mee om vast te stellen dat de medewerkers op een goede manier de accessoires en kassakoopjes bij de klanten onder de aandacht brengen. Van één medewerker vind je dat hij het laat liggen. Je geeft hem feedback om hem te helpen om op een natuurlijke manier de bijverkoopmogelijkheden te benutten. Bij de volgende klant is het raak: een mooie bon én een tevreden klant! Super!

WIJ VRAGEN.

- HBO werk- en denkniveau
- Affiniteit met consumentenelektronica
- Enige jaren ervaring in een retailomgeving, bij voorkeur in een leidinggevende functie
- Je bent 40 uur per week beschikbaar
- Je bent beschikbaar tijdens koopavonden en in het weekend

Je beschikt over de volgende competenties
- Coachend leidinggeven
- Accuratesse
- Aandacht voor details
- Flexibiliteit
- Resultaatgerichtheid
- Klantgerichtheid

WIJ BIEDEN.

- Een marktconform salaris
- 25 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenregeling
- Opleidingsmogelijkheden o.a. via de Coolcademy
- Korting op zo'n 10.000 elektronicaproducten
- Ongekend goede werksfeer met de leukste collega's

JA, IK WIL DEZE BAAN.

We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen waarom jij voor Coolblue wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Daarnaast ontvangen we natuurlijk graag je CV.

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.



>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Winkel in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Winkel in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Winkel in Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten