donderdag 22 december 2011

Commerciele kanjer, geheel op provisie basis Capelle aan den IJssel - Zuid-Holland



Commerciele kanjer, geheel op provisie basis
Capelle aan den IJssel - Zuid-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Capelle aan den IJssel, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:CommercieelType functie:Freelancer
Ervaringsniveau5 - 10 jaarOpleidingsniveauHBO







Vacature Omschrijving:
Organisatie:
BSP-Staffing is een personele dienstverlener gespecialiseerd in maatwerk tussen Mens, Organisatie en Situatie. Wij zorgen voor de beste match in vaste en tijdelijke financiele, personele, ict en secretariele specialisten. Werving en selectie, detachering en interim management zijn belangrijke onderdelen in onze dienstverlening.
BSP-Mediation is specialist in het oplossen van arbeidsconflicten en zakelijke geschillen via mediation.
BSP-Staffing houdt kantoor samen met BSP-Mediation. Met een enthousiast team werken we gezamenlijk om onze klanten van dienst te zijn en onze organisatie te laten bloeien. Om onze commercieele slagkracht te vergroten zoeken we een kundige en actieve collega die op eigen rekening en risico opdrachten voor ons binnen haalt.

Functie:
We zijn een vlot bedrijf met door onze klanten goed gewaardeerde diensten. Tot op heden haalden onze consultants de opdrachten binnen. Nu de markt weer aan het aantrekken is willen we daar actief en commercieel op inspelen.
Onze dienstverlening is gebaseerd op vakmanschap, ervaring, mensenkennis en inzicht. Voor dit profiel kwamen we dan ook op de wat rijpere en zelfstandige kandidaat. De ideale kandidaat is zich bewust dat het niet om snelle verkoop gaat maar om een op te bouwen klantrelatie die ons in vertrouwen een opdracht gunt.
Om het risico te spreiden, wederzijdse vrijheid te behouden en resultaten te belonen gaan we voor een volledig variabele beloning.
De commercieele kanjer heeft als doel opdrachten te genereren op het gebied van interim management, detachering en werving en selectie. Dat binnen onze sectoren (finance, hrm, ict en office) en regio (Randstad). De commerciant kan voor een groot deel bepalen hoe hij/zij dit voor elkaar krijgt. Enig overleg en afstemming is echter wel gewenst.
Afhankelijk van de kennis, kunde en interesse kan de kandidaat mogelijk ook andere werkzaamheden voor ons verrichten.

Profiel:
• Hoog gunvermogen;
• Interesse in de mens;
• Actief en prettig persoon;
• Ruime commerciele ervaring;
• Acteert minimaal op HBO niveau;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Goed gevoel voor mens, organisatie en situatie;
• Geen probleem met variabele beloning;
• Wonende in de Randstad;
• Gaat voor kwaliteit;
• Wekt vertrouwen;
• Goede mobiliteit.

Aanbod:
Werkzaamheden die u leuk vindt en waar u goed in bent. Behoorlijke vrijheid in acteren en inzet. Gericht op doelen niet op taken. Een prettige organisatie met enthousiaste collega's. Contact met andere mensen en organisaties. Vergoeding op basis van gerealiseerde score.

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.



>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten