dinsdag 20 december 2011

Assistent-productmanager Capelle aan den IJssel - Zuid-Holland



Assistent-productmanager
Capelle aan den IJssel - Zuid-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Capelle aan den IJssel, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:CommercieelType functie:Part Time
ErvaringsniveauStarterOpleidingsniveauHBO





Vacature Omschrijving:
Vrijdagmiddag, 16.30 uur. Het weekend staat bijna voor de deur en die wordt ditmaal afgetrapt door de maandelijkse Coolblue-borrel. Maar voordat het zover is, controleer je of de webshop er strak bij staat. Je hebt de afgelopen dagen namelijk tientallen spannende nieuwe producten aangemaakt en van afbeeldingen en zelfgeschreven teksten voorzien. Het zou toch leuk zijn als deze dit weekend al in volle glorie online te vinden zijn en - belangrijker nog - door klanten besteld kunnen worden. Nog even een laatste check of alle productomschrijvingen correct naar de webshop gepubliceerd zijn en of alle producten voorzien zijn van logische combinatieaanbiedingen plus aanbevolen accessoires. Tenslotte voor de laatste keer de voorpagina nalopen op mogelijk kapotte links. Niets gevonden? Mooi! De webshop is klaar voor het weekend. Op naar de borrel...

Als Assistent-productmanager bij Coolblue ben jij de steun en toeverlaat van de Productmanager. Je helpt hem/haar door producten in ons Backoffice-systeem aan te maken en deze in ons contentmanagementsysteem te voorzien van specificaties, zelfgeschreven tekst, afbeeldingen, accessoirekoppelingen en het juiste plekje op de website. Een uitdagende klus, omdat een foutje al snel kan leiden tot ontevreden klanten en omzetverlies. Maar ook heel leerzaam. Want je leert elke dag weer iets nieuws van de Productmanager en Productmarketeer. Denk bijvoorbeeld aan conversie, prijsstrategie en adwords. Dit maakt de functie van Assistent-productmanager heel interessant voor (Bedrijfskunde-)studenten die naast hun opleiding relevante praktijkervaring willen opdoen. Wie weet groei jij op den duur wel uit tot een productmanager en krijg je de beheer over jouw eigen productgroepen. Coolblue wil jou die kans geven. Grijp jij die dan met beide handen aan?


WIJ VRAGEN.
- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
- Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
- Je hebt een zeer goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
- Je kunt je goed inleven in onze klanten en hun elektronicabehoeftes
- Je hebt affiniteit met elektronicaproducten
- Je bent parttime of fulltime beschikbaar

Daarnaast vragen we de volgende competenties:
- Aandacht voor details
- Nauwkeurig werken
- Flexibel ingesteld
- Leergierig


WIJ BIEDEN.

- Marktconform salaris
- 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenregeling
- Opleidingsmogelijkheden, o.a. via de Coolcademy
- Korting op zo een 10.000 elektronicaproducten
- Ongekend goede werksfeer met de leukste collegas


JA, IK WIL DEZE BAAN.

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Maar we zetten je wel meteen even aan het werk. Open je favoriete Coolblue-shop, zoek je ultieme wannahave op en herschrijf onze al bestaande producttekst naar een beknopte alinea plus maximaal zeven plus- en minpunten. (Zie bijvoorbeeld de Dualit Mini Waterkoker en de Fujifilm Finepix F600 EXR.) Ook zijn we nieuwsgierig welke vijf accessoires jij bij jouw wannahave zou aanraden en waarom?

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.
Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 
 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten