dinsdag 20 december 2011

Manager Telecom Abonnementen Capelle aan den IJssel - Zuid-Holland



Manager Telecom Abonnementen
Capelle aan den IJssel - Zuid-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Capelle aan den IJssel, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:CommercieelType functie:Part Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauWO






Vacature Omschrijving:
Als Manager Telecom Abonnementen bij Coolblue ben je, zoals we dat zelf zeggen, de eindbaas. Je werkt samen met de propositie manager en de manager abonnementen administratie binnen Team Telecom. Je wilt de absolute nummer 1 onafhankelijke telecom retailer worden. De veranderende marktomstandigheden omtrent netneutraliteit en de effecten op de producten van de operators volg je op de voet. Klopt die nieuwe marketingstrategie die we hebben uitgezet? Een grote verantwoordelijkheid, met veel afwisseling. Je zet de grote lijnen uit op abonnementen gebied in de organisatie en maakt de jaar contracten met de operators in Nederland. Je kennis en ervaring op zowel het gebied van commercie als de correcte administratieve afhandeling van het abonnement helpen de propositie manager en manager abonnementen administratie beter te worden. Je bekijkt of de kwartaal targets gehaald gaan worden bij de verschillende operators. Je beheert de budgetten van het abonnementen team en denkt continu na over onze prijsstrategie, conversie en winstgevendheid.

Maandagochtend, 8.30 uur. Je logt in, opent je e-mail. Klikt direct het omzetrapport door van gisteren. Je bent tevreden: het was een goede dag. Je zoomt in via het Business Intelligence-systeem: wat deed PDAshop.nl? En Smartphoneshop.nl? Een grote verantwoordelijkheid, met veel afwisseling. Je zet de grote lijnen uit op abonnementen gebied in de organisatie en maakt de jaar contracten met de operators in Nederland. Je bekijkt of de kwartaal targets gehaald gaan worden bij de verschillende operators. Klopt die nieuwe marketingstrategie die we hebben uitgezet? Hebben we genoeg bezoekers op de website binnengehaald? Hoe gaat het met de clawbacks en onze abonnementen administratie?

De beste worden in de markt doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt in het Telecom Team van Coolblue. Die bestaat nu uit Productmanagers, Productspecialisten, een Online Marketeer en een Trademarketeer, een Inkoper en de Teamleider. Binnen Team Telecom zal je veel schakelen met de productspecialist abonnementen, die de correcte administratieve doorvertaling van de verschillende abonnementen van de operators naar de backoffice en website verzorgt.


Profiel

- Je hebt WO werk- en denkniveau
- Je bent commercieel ingesteld en herkent verkoopkansen
- Je hebt een goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
- Je bent parttime tot fulltime (24-40 uur) beschikbaar
- Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
- Je hebt kennis van propositie management
- Je hebt kennis van e-commerce

Verder beschik je over de volgende competenties:
- Aandacht voor details
- Commercieel vermogen
- Probleemanalyse
- Je durft te onderhandelen


Aanbod

- Een marktconform salaris
- 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenregeling
- Opleidingsmogelijkheden o.a. via de Coolcademy
- Korting op zo n 10.000 elektronicaproducten
- Ongekend goede werksfeer met de leukste collega's

Solliciteer door op de onderstaande link te klikken.
http://coolblue.yellowyard.nl/job-application.php?jobId=9827a01a6c1b0ca204bea95affe40dd3

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Commercieel in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten