donderdag 22 december 2011

Medewerker Taalmaterialen Leiden - Zuid-Holland



Medewerker Taalmaterialen
Leiden - Zuid-Holland

Salaris:2681.00 Per Maand
Locatie:Leiden, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:Administratief / secretarieelType functie:Part Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauMBO







Vacature Omschrijving:
Het Instituut voor Nederlandse Lexicologie (INL) zoekt voor de Centrale voor Taal- en Spraaktechnologie (TST-Centrale) per direct een

Medewerker Taalmaterialen

INL en TST-Centrale
Het INL is de schatkamer van de Nederlandse taal. Het INL verzamelt en bestudeert de miljoenen woorden die het Nederlands telt, slaat ze op in databanken en voorzien van allerlei gegevens en maakt daarmee wetenschappelijke woordenboeken. De TST-Centrale is sinds 2004 het Nederlands-Vlaamse agentschap voor digitale Nederlandstalige taalmaterialen, zoals tekst- en spraakverzamelingen, woordenboeken en software met kennis van taal. We zijn een winkel, dienstverlener en projectpartner voor onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven. De TST-Centrale is een initiatief van en wordt gefinancierd door de Nederlandse Taalunie en is ondergebracht bij het INL.

Functie-inhoud
Als medewerker taalmaterialen werkt u mee aan het realiseren van de missie van de TST-Centrale: het stimuleren van (her)gebruik van taalmaterialen en het bijdragen aan een sterke positie van de Nederlandse taal in de informatiemaatschappij. Uw kerntaak is het afhandelen van bestellingen en het verzorgen van de (on- en offline) distributie, het voorraadbeheer en de producten- en licentieadministratie. Daarnaast ondersteunt u waar mogelijk de diverse andere taken van de TST-Centrale. Uw standplaats is het INL in Leiden.

De ideale kandidaat
De ideale kandidaat heeft een relevante opleiding op minstens mbo-niveau. Hij of zij beheerst de Nederlandse taal foutloos en is een alerte, open en servicegerichte duizendpoot met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Hij of zij kan zelfstandig en in kleine teams werken en heeft aantoonbare kennis van en ervaring met office- en administratieve softwarepakketten en geldende logistieke, communicatieve en administratieve richtlijnen. Affiniteit met taal- en/of spraaktechnologie is een pre.

Interesse?
De deeltijdaanstelling (50%) is (voorlopig) tot 1 januari 2013 en in schaal 7 (maximaal 2681 euro bruto per maand bij een voltijdaanstelling) volgens de cao onderzoekinstellingen.

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.
 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Administratief / secretarieel in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Administratief / secretarieel in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Administratief / secretarieel in Netherlands, Zuid-Holland, Leiden >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Leiden >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten