donderdag 29 december 2011


Fulltime verkoop specialist
Landelijk - -

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Landelijk, -Land:Netherlands
Branche:WinkelType functie:Full Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauMBO+




Vacature Omschrijving:
Heb jij een passie voor service? Houd jij ervan je klant net dat beetje extra te geven? Houd jij van mode? In 36 steden in Nederland zoeken zij geschikte mensen om hun eigen collectie te verkopen.

Wij zijn door heel Nederland op zoek naar verkoopster/verkopers voor een klant in het hoog segment. Deze bekende naam is al bijna 40 jaar een bekend begrip in het hoog segment en is op zoek is naar een groot aantal medewerkers die van verkopen hun vak hebben gemaakt. Een klant in het top segment, dus service staat hoog in het vaandel. Als verko(o)p(st)er werk je zelfstandig. De functies zijn beschikbaar in de shop-in-shop corners van de Bijenkorf en Maison de Bonneterie.

Wat: Een fulltime of parttime baan bij een mooi merk in het hoog segment. Wij bieden de volgende functies aan:

Corner Manager
Sales Specialist
Stock Associate


Wat: Onze klant is een lifestyle merk dat over de gehele wereld actief is. Het merk in imago staat voor kwalitatieve producten, de amerikaans lifestyle en het inspireren van mensen. Wat begon in 1967 als een kleine collectie is uitgegroeid tot een merk met meer dan 300 winkels wereldwijd. Ruim 40 jaar definieren zij de Amerikaanse stijl in hoogwaardige producten. Het creeren van werelden en om mensen deel te laten nemen in een droom, een complete levensstijl. Van Londen, van New York tot aan Amsterdam staan de winkels bekend om hun uitmuntendheid in het behoud, architectuur en design.

Waar: Wij zullen aan de hand van de inschrijvingen verschillende locaties in het land plannen, er zit dus altijd wel een locatie bij in de buurt bij.

Hoe: schrijf je in door op deze link te klikken.

Wie: Iedereen met een passie voor verkoop en mode kan zich opgeven. Man en vrouw, jong en oud. De enige vereiste is dat verkopen je passie is!

Wanneer: De datum volgt later, afhankelijk van het aantal inschrijvingen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten