woensdag 21 december 2011

Ontwerpadviseur Assen - Drenthe


Ontwerpadviseur
Assen - Drenthe

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Assen, DrentheLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving: 


Bouwselect is voor een prefab beton fabriek op zoek naar een Ontwerpadviseur. Je bent als adviseur gericht op het omzetten van bouwkundige tekeningen naar een prefab casco-bouwtekening en het calculeren van de (kost)prijs. Intern vormt het ontwerpadvies de basis voor de calculatie en de uitwerking van de elementtekeningen door engineering. Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO bouwkundige opleiding en een aantal jaren werkervaring in de betonindustrie. Als ontwerpadviseur werk je zowel in teamverband als individueel, je hebt kennis van ERP pakketten, zoals Axapta. Als deze vacature bij jouw kwaliteiten aansluit, reageer dan snel.






SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Drenthe >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Drenthe, Assen >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Drenthe, Assen >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten