vrijdag 23 december 2011

Ervaren keukenmedewerker gezocht voor de locatie Schiphol! Schiphol - Noord-Holland


Ervaren keukenmedewerker gezocht voor de locatie Schiphol!
Schiphol - Noord-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Schiphol, Noord-HollandLand:Netherlands
Branche:Horeca & cateringType functie:Full Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving:
Je ondersteunt het horecateam met voorbereidende werkzaamheden, voornamelijk de Mise en Place voor de lunch. Je ondersteunt de werkzaamheden in de keuken. Daarnaast verzorg je de borrelhapjes voor tijdens de borrels. Kortom: de voorbereiding en uitvoering van vele keukenactiviteiten.
Je krijgt begeleiding, ruimte en vrijheid om jouw talenten verder te ontwikkelen. Er is sprake van verschillende diensten, ook s avonds.

Functie-eisen:
Wij vragen van jou een enthousiaste en gemotiveerde instelling. Je hebt enige ervaring in de keuken (o.a. broodjes maken). Daarnaast ben je open, direct en communicatief vaardig. Verder vragen wij van jou flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en bovenal een enthousiaste instelling. Een must is dat je graag met mensen werkt, goed met gasten en met collegas kunt omgaan en dat je ondernemend bent ingesteld.

Vermaat:
Bij de Vermaat Groep draait het om twee dingen; onze gast en om jou. Zo simpel is het! Iedere Vermaat locatie is anders. Elke dag werken wij met veel plezier samen.
Onze gasten het naar de zin maken, dat is onze passie! Of het nu een gast is in een museum, ziekenhuis of een voorbijganger op straat dat maakt geen verschil. Vermaat geeft jou een inspirerende en dynamische uitdaging waarin ondernemerschap, gedrevenheid en lef de sleutelwoorden zijn tot jouw succes! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ruim 1100 enthousiastelingen, die dagelijks weer klaar staan voor goede kwaliteit en vriendelijke service. Wij kijken er naar uit om samen met jou te blijven groeien!

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Horeca & catering in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Horeca & catering in Netherlands, Noord-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Horeca & catering in Netherlands, Noord-Holland, Schiphol >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Noord-Holland, Schiphol >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten