donderdag 29 december 2011


Risk Analyst
Almere - Flevoland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Almere, FlevolandLand:Netherlands
Branche:FinancieelType functie:Full Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauWO




Vacature Omschrijving:
Vacature Omschrijving:
Tot de voornaamste taken en verantwoordelijkheden behoren:
- Het identificeren van de belangrijkste risicogebieden zowel binnen de eigen organisatie als in de macro-economie, en de afhankelijkheden hiertussen.
- Het implementeren van risicomitigerende maatregelen en waarschuwingsmechanismen.
- Het inzichtelijk en op regelmatige basis rapporteren van de status van en veranderingen in het risicoprofiel van deze organisatie.
- Het initiëren en voorbereiden van Risk Committees.
- Het verlenen van consultancy aan interne mensen/afdelingen op het gebied van kwantitatieve methodes en/of risk management.
- Het vanuit risicoperspectief uitzetten en adviseren van een eenduidig prijsbeleid, zowel wat betreft de afzonderlijke prijscomponenten als wat betreft het gedrag van de klant (voor zover dit te kwantificeren is).

Herken jij jezelf in dit profiel?
- Je hebt een academisch niveau in een exacte wetenschap (econometrie, wiskunde, natuurkunde, e.d.) en maximaal 3 jaar ervaring op het gebied van risk management (bij voorkeur binnen een Big-4 of een internationale bank).
- Je hebt een sterk analytisch vermogen met goede scoping kwaliteiten en een uitstekende kennis van kwantitatieve methodes.
- Je bent in staat complexe issues te vertalen in praktische oplossingen. 
- Je bent doel- en resultaatgericht, proactief en stressbestendig. Je hebt sterke contactuele eigenschappen en goede presentation skills, waardoor je in staat bent draagvlak te creëren binnen alle lagen van de organisatie.
- Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift is vereist. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten