woensdag 21 december 2011

Technisch medewerker Bouw Akoestiek Assen - Drenthe

Technisch medewerker Bouw Akoestiek
Assen - Drenthe

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Assen, DrentheLand:Netherlands
Branche:BouwType functie:
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving:



Bouwselect is op zoek naar een medewerker die thuis is in technische werkzaamheden. Je beschikt over technisch en ruimtelijk inzicht. Het bureau werkt in de vakgebieden: industrielawaai, verkeerslawaai, trilling onderzoek en bouwakoestiek. De focus ligt in eerst op het assisteren van de andere medewerkers, en dan vooralsnog op de bouwakoestiek. Daarnaast kan er ingezet worden op andere vakgebieden, bijvoorbeeld in het assisteren bij metingen en berekeningen industrielawaai, het analyseren en uitwerken van metingen, en het uitvoeren van allerlei berekeningen met behulp van de aanwezige programmatuur. De werkzaamheden vergen een grote mate van nauwkeurigheid en zelfstandigheid. Ook wordt verwacht dat de persoon goed rapporten kan schrijven. Vooralsnog een functie met een tijdelijke inzet, maar bij gebleken geschiktheid en voldoende werk ook mogelijkheden op lange termijn.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Bouw in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Bouw in Netherlands, Drenthe >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Bouw in Netherlands, Drenthe, Assen >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Drenthe, Assen >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten