donderdag 29 december 2011


Ben jij het nieuwe verkooptalent in onze T-Shop in Harderwijk? 
Harderwijk - Gelderland

Salaris:
Locatie:Harderwijk, GelderlandLand:Netherlands
Branche:WinkelType functie:Part Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving:
De baan
Als Shop Advisor ben jij het visitekaartje van T-Mobile en ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle bezoekers van de T-Shop. Jij weet ze alles te vertellen over onze producten en diensten en je hebt een goede neus voor verkoopmogelijkheden. Verder regel je zaken als aanpassingen van het abonnement of reparatie van een toestel.

Wat we je bieden
Een jong en enthousiast team waar teamspirit voorop staat. Want een goede werksfeer vinden wij hartstikke belangrijk! Daarbij bieden wij je een flexibele baan waarbij je ook op koopavonden en/of in het weekend aan de slag kunt, zodat je op andere momenten weer lekker vrij bent.
Natuurlijk is het ook fijn om te weten dat je bij T-Mobile een uitstekend basissalaris verdient, en we bovendien een zeer aantrekkelijk bonussysteem hanteren. Daarbij krijg je voldoende trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Over T-Mobile
T-Mobile is een van de grootste telecombedrijven in Nederland. We bedienen ruim 5 miljoen klanten. T-Mobile Retail heeft op dit moment meer dan 90 Shops door heel Nederland en er komen steeds meer Shops bij!
In de T-Shops kunnen onze klanten persoonlijk kennis maken met onze producten en diensten. Niet voor niets werd T-Mobile Retail meerdere keren tot beste Telecom Retailer van het jaar uitgeroepen. Onze ambitie is dit te blijven en nog beter te presteren dan voorheen. Zodat klanten over ons zullen zeggen: ‘Bij T-Mobile zit je goed!

Wie we zoeken?
Je bent parttime (20-24 uur) en flexibel beschikbaar en vindt het prima om op koopavonden en in het weekend aan de slag te gaan. Uiteraard ben je enorm enthousiast over het merk T-Mobile en onze producten en diensten, heb je enige ervaring met verkoop, ben je klantvriendelijk, servicegericht en doe je je werk met passie! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten