donderdag 29 december 2011


Projectcoordinator/planner Marketing Services - Fulltime (M/V)
Almere - Flevoland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Almere, FlevolandLand:Netherlands
Branche:Project ManagementType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauHBO




Vacature Omschrijving:
Vacature Omschrijving:
HG INTERNATIONAL B.V., gevestigd in Almere, is een succesvolle marketing- en productieorganisatie voor gespecialiseerde en kwalitatief zeer hoogstaande reinigings- en onderhoudsproducten voor in en rondom het huis.

HG is marktleider in de Benelux, met eigen vestigingen in Nederland (hoofdzetel), Belgie, Spanje en de UK en heeft eigen verkooporganisaties in Duitsland en Tsjechie. Tevens vindt export plaats naar meer dan 30 landen. De afdeling Marketing Services vervult een ondersteunende rol richting de Commercie en heeft een spilfunctie in de uitvoering en coördinatie van onze (internationale) activiteiten. Wij hebben op deze afdeling de volgende functie vacant:

Projectcoordinator/planner Marketing Services (M/V) FULLTIME

Functieomschrijving:
Als de rechterhand van de Marketing Services Manager ben je verantwoordelijk voor het maken van de (werk)planning van alle projecten en werkzaamheden binnen de afdeling Marketing Services zodat knelpunten tijdig gesignaleerd worden en de afgesproken deadlines worden gerealiseerd. Op dit gebied geef je functionele sturing aan een groep van 7 medewerkers; je houdt de tijdslimieten goed in de gaten en zorgt, indien noodzakelijk, voor het bijsturen en aansporen van de medewerkers, die allen hun eigen verantwoordelijkheid hebben. Hiervoor is het van belang dat je ook inhoudelijk op de hoogte bent met de projecten en werkzaamheden op de afdeling. Je hebt een pro-actieve communicatie naar de Marketing Services Manager over de planning en het reilen en zeilen binnen de afdeling.
Verder behoren tot jouw takenpakket het bijwerken en bewaken van het Marketing Services budget, de analyse van diverse verkoopacties en het verzorgen van omzetrapportages. Om feeling te houden met de diversiteit aan projecten en de inhoudelijkheid hiervan kun je ook worden ingezet in de uitvoering van bepaalde projecten binnen de afdeling.

Functie eisen:
Je hebt ca. 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een commerciële omgeving opgedaan en beschikt over een werk/denkniveau op MBO+/HBO niveau. Je bent een gedreven persoonlijkheid en je bent niet bang om je collega's aan te spreken op het realiseren van projecten en te behalen deadlines.
De volgende sleutelwoorden zijn jou op het lijf geschreven: je kunt goed onder druk werken, bent communicatief sterk, flexibel ingesteld, daadkrachtig en hebt een helikopterview. Tevens heb je oog voor detail en kun je precies en nauwgezet werken.
Kennis van Excel is een must; ervaring met het ERP-systeem en zo mogelijk Microsoft Dynamics (Axapta) is een pre.

Solliciteren:
Wij bieden een zeer zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met een prima arbeidsvoorwaardenpakket met volop kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten