maandag 4 maart 2013

Ontwerpleider Infra / Bouw


 Introductie                                                                                              

Als ontwerpleider begeleidt u diverse projecten voor de verschillende werkmaatschappijen van de moederorganisatie. Hierbij valt te denken aan de kleinere projecten maar ook grote projecten vanaf de tenderfase, zowel nationaal als internationaal.

Organisatie

De organisatie is een civieltechnische ingenieursbureau dat jarenlange ervaring heeft met het combineren op het gebied van grootschalige en kleinschalige innovatieve werken, in Nederland en daarbuiten. Haar expertise is ontwikkeld door nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers. Als dochteronderneming van een groot landelijk bouwbedrijf zijn ze onlosmakelijk verbonden met de top 5 van Nederlandse bouwondernemingen. Naast de civiele werken zal zij ook actief zijn voor bouwkundige projecten maar de focus ligt op de beton- en kunstwerken.



Functie

De ontwerpleider geeft leiding aan de uitvoering van engineering projecten met het accent op de eigen discipline en binnen de kaders van het projectplan. De ontwerpleider stelt het benodigde ontwerpteam samen en geeft leiding aan (sturen en begeleiden van) dit projectteam/deze medewerkers. Hierbij wordt gestreefd naar een optimale verhouding tussen functionaliteit, betrouwbaarheid en efficiency. De ontwerpleider stelt zelf offertes op en draagt zorg voor relatiebeheer. Tevens is de ontwerpleider technisch en financieel verantwoordelijk voor het project.

Functie eisen

Een HBO of universitaire opleiding Civiele Techniek alsmede 5 jaar relevante werkervaring en ervaring met projectleiding. Kennis van verschillende contractvormen. Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Ondernemende en commerciële instelling.Overtuigingskracht en stressbestendigheid. Resultaat- en samenwerkingsgericht. U dient beslist woonachtig te zijn in de provincie Utrecht.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst direct een dienstverband met u aan te gaan. Naast een stevig basissalaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden meer dan goed te noemen. De organisatie biedt u een omgeving waarin opleidingsmogelijkheden ruimschoots geboden worden.Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen,

telefoonnummer 020-6702100

Geen opmerkingen:

Een reactie posten