dinsdag 28 augustus 2012

Zelstandige Projectmanager (Zuid Holland)


Zelstandige Projectmanager

Jij werkt graag zelfstandig, maar wil toch onderdeel zijn van een team? En heb jij een afgeronde technische opleiding op Hbo niveau? Manpower Techniek zoekt een zelfstandige Projectmanager voor onze opdrachtgever Krohne Altometer in Dordrecht.

Jouw Baan
Als Projectmanager ga je aan de slag bij een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van meetinstrumenten voor Flow en Niveau.

Je bent dagelijks verantwoordelijk het ontwikkelen, coordineren en beheren van verschillende projecten van de opdrachtgevers van Krohne. Daarnaast lever je een bijdrage aan de constante verbetering en aanpassingen aan de projectmatige organisatie, controleert ook de technische en budgettaire aspecten binnen de projecten en rapporteert aan de Operations Manager.

Een project bij Krohne is een “verbijzonderde” (klant-)order en daarmee wordt bedoeld dat het een order is, waar extra afspraken over gemaakt zijn ten aanzien van additionele handelingen die Krohne voor die order gaat verrichten. Deze extra handelingen kunnen een extra callibratie inspectie, hydrotest, lasinspectie, etc. zijn. Jij bent de schakel tussen de klant en de eigen interne organisatie en managed zo tussen de 25 a 30 projecten tegelijkertijd.

Kortom: een technische baan voor een Projectmanager die houdt van een grote mate van zelfstandigheid en servicegerichte instelling heeft.

Jouw Werkplek
Het bedrijf Krohne is een internationaal erkende spelen met ondernemingen en vertegenwoordigingen in 59 landen in de wereld, waarvan Krohne Altometer Dordrecht s´Werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve flowmeters. Gedreven door innovatie ´achieve more´is zij een van de voornaamste producenten in deze industrie.

De meeste medewerkers werken al jaren met veel plezier voor dit bedrijf; je gaat werken in een hecht team. Het is een informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijk en persoonlijke ontwikkeling.
Voor deze functie geldt een jaarcontract, een goed salaris, een premievrije pensioenregeling, een opleidingsbudget t.w.v. €1000,- en korting op diverse collectieve verzekeringen.

Jouw Profiel
Wij zijn op zoek naar een stressbestendig, oplossingsgerichte en gedreven persoonlijkheid. Je hebt verder uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede overtuigingskracht. Verder voldoe je aan de onderstaande voorwaarden:
-Je hebt een afgeronde technische opleiding op min. Hbo niveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde;
-Je hebt 5-7 jaar werkervaring in een productieomgeving;
-Je hebt ervaring met het coordineren van diverse gelijktijdige lopende projecten;
-Je bent bereid tot reizen;
-En goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten