maandag 20 augustus 2012

Beveiliger Ministeries


Beveiliger Ministeries

Ben jij klaar voor een afwisselende baan in de beveiliging?

Securitas is op zoek naar service gerichte beveiligers voor de ministeries in Den Haag! Natuurlijk zorg je voor de veiligheid, maar je bent ook het visitekaartje voor de bezoekers en medewerkers van de Ministeries.

Een afwisselende baan bij Buitenlandse, Binnenlandse en Algemene Zaken, omdat je tijdens je dienst op verschillende posten wordt ingezet. Zo werk je in de VIP loge waar je ministers en staatssecretarissen ontvangt en voer je X-ray controles bij de receptie uit. Daarnaast loop je surveillance en houd je alles bij de expeditie en parkeergarage in de gaten.

Als beveiliger sta jij je 'mannetje' binnen een omgeving waar strakke regels gelden. Natuurlijk wel altijd op een vriendelijke manier. Onverwachte bezoekjes van van de pers handel jij zonder problemen af. Bovendien weet je wat je te doen staat bij een bommelding of andere incidenten. Klantgerichtheid en betrouwbaarheid maken hier echt het verschil.

Je kunt bij ons minimaal 24 en maximaal 38 uur per week werken.

Ben jij in het bezit van een diploma Beveiliger 2 en heb je werkervaring in de beveiliging? Dan ben jij dé beveiliger die wij zoeken!





SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten