woensdag 15 augustus 2012

Allround liftmonteur


Allround liftmonteur

Functieomschrijving:
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar: Allround liftmonteur Om ons jonge team te komen versterken. ons bedrijf staat voor kwaliteit en service, wij vinden het daarom belangrijk dat onze medewerkers nauwkeurig werken, communicatief vaardig zijn en beschikken over een flexibele instelling. Taak omschrijving: - Leidinggeven en meewerken aan nieuwbouw en/of renovatieprojecten - Onderhoud aan onze installaties verrichten - Liftstoringen oplossen

Functie-eisen:
Opleidingsniveau: LTS/MTS Ruime werkervaring in een (lift)technische functie Goede kennis van en ervaring met elektrotechniek Rijbewijs B (BE is een pre) Vaardigheden: - Enthousiast en leergierig - Voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (beheersing van Duitse taal is -een pre) - Leidinggevende capaciteiten - Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen: je bent in staat om ons bedrijf goed te vertegenwoordigen Wij bieden: Een leuke baan in een kleine organisatie met een prettige en informele werksfeer Een marktconform salaris afhankelijk van de relevante werkervaring aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden Heb je interesse in deze functie neem dan contact op met vestiging Nieuwegein.




SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten