donderdag 30 augustus 2012

Salesmanager Unique (zuidholland)


Salesmanager Unique

Organisatie
Unique beweegt je
Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk officepersoneel op mbo- en hbo/wo-niveau. De focus binnen Unique ligt op Administratief, Commercieel, Financieel en Secretarieel personeel, maar we doen meer. Unique bestaat uit een breed palet aan verschillende labels en specialisaties. Steeds meer opdrachtgevers schakelen ons in om een deel van hun bedrijf flexibel te maken of te houden op personeelsgebied. Bedrijven worden slagvaardiger, rendabeler en minder kwetsbaar. De flexibele schil wordt steeds belangrijker. Uitzenden is hiermee een vak van vele facetten geworden: detachering, werving en selectie, loopbaanadvies, payrolling en poolmanagement. Unique is dan ook meer dan een uitzendbureau alleen.
Unique is een maatschappelijk betrokken organisatie waarin we elkaar dagelijks inspireren om onze ambities, die van onze klanten en kandidaten te realiseren. Unique beweegt zich als organisatie midden in de maatschappij en doet daarom graag wat terug. Unique heeft sinds enkele jaren een structurele samenwerking met Unicef.


Functiebeschrijving
Salesmanager Unique
We zijn trots op ons werk, trots op ons bedrijf. Wanneer je ons vraagt wat er anders zou moeten bij Unique, blijft het heel lang stil. Want Unique scoort hoog met een goede werksfeer, een collegiale cultuur en een dynamisch vak. Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn, plezier hebben in je werk en toekomstperspectief zien in je baan. Persoonlijke ontwikkeling staat bij Unique centraal.
Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van regionale accounts voor een langdurige winstgevende relatie met Unique. Je salesactiviteiten zijn gericht op het uitbouwen van het marktaandeel van Unique. In de uiterst competitieve markt zal regionale salesmanager inspireren tot nieuwe tactische- en operationele initiatieven en daarin een voorbeeldrol innemen om de uitdagende groeidoelstellingen van Unique te bewerkstelligen.
Je hebt oog voor kwaliteit en draagt zorg voor het optimaal verloop van de procedures en processen. Je bent in staat je kennis van de branche zowel intern als extern zo te profileren en positioneren zodat je toegevoegde waarde weet te creëren voor Unique. Door je proactieve, professionele houding weet je bruggen te slaan (daar waar niemand ze verwacht) en optimaliseer je de samenwerking zowel intern als extern met diverse prospects. Hierbij speel je flexibel in op situaties en ben je creatief in het aandragen van oplossingen.


Functie-eisen
Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante cursussen en opleidingen
  • Minimaal 32 uur beschikbaar
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare commerciële- en saleservaring ervaring (business to business) waarvan minimaal 2 jaar in de arbeidsbemiddeling.
  • In bezit van rijbewijs B
  • De volgende competenties zijn cruciaal voor het succesvol uitoefenen van deze functie:
  • • Organisatiebewustzijn
  • • Ondernemerschap
  • • Klantgericht
  • • Overtuigingskracht
  • • Samenwerken


Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
goed salaris;
25 vakantiedagen op fulltime basis;
13 ADV-dagen op fulltime basis;
8% vakantietoeslag;
collectieve ziektekostenverzekering;
aantrekkelijke bonusregeling;
2% winstafhankelijke eindejaarsuitkering;
kans om tussentijds leuke (geld)prijzen te winnen met acties;
mogelijkheid om parttime te werken;
pensioenregeling;
spaarloon of levensloopregeling;
veel interne opleidingsmogelijkheden;
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich zakelijk en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Wij bieden je trainingen en opleidingen om je vakkennis te vergroten en je vaardigheden aan te scherpen. Ons Management & Development programma biedt je de mogelijkheid om door te groeien. Ook kun je jouw functie verbreden door deel te nemen aan regionale en landelijke projecten. Zo ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende carrière.


Contact Informatie
Heeft u interesse? Solliciteer online via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten