dinsdag 28 augustus 2012

Parttime Callcenter medewerker T-mobile in Enschede


Parttime Callcenter medewerker T-mobile in Enschede

Jouw baan

De callcenter baan
Ben jij opzoek naar een bijbaan? Voor een callcenter in Enschede is Manpower op zoek naar callcenter medewerkers inbound. Jouw taak bestaat uit het beantwoorden van vragen van klanten van T-mobile. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van het wijzigen van klantgegevens en facturatie. Daarnaast geef je als callcenter agent advies en informatie met betrekking tot abonnementen, diensten en vragen over toestellen (waaronder de Apple iPhone).

Hierbij gaat het om inkomende telefoongesprekken (inbound calls). De flexibele en zelf in te delen callcenter baan is ideaal voor scholieren en studenten die naast hun studie bij willen verdienen.



Jouw werkplek



Manpower biedt een bruto uurloon van 8,66 (vanaf 23 jaar) en heeft diverse callcenter vacatures bij deze organisatie in Enschede. Het callcenter is goed bereikbaar en verzorgt klantcontact voor onder andere bekende telecombedrijven en zorgverzekeraars. Onder de callcentermedewerkers heerst een informele en gezellige sfeer. Het is een professioneel bedrijf waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Na de fulltime training kun je goed voorbereid aan de slag.



Jouw profiel



- hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
- beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
- hebt basiskennis van de engelse taal
- bent bekend met mobiele telefonie en internet
- vindt het geen probleem om ´s avonds en op zaterdag te werken
- kunt een contract aangaan voor minimaal 20 uur per week
- bent beschikbaar om 1,5 week een fulltime betaalde training te volgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten