donderdag 30 augustus 2012

Manager Financiële Administratie (Harderwijk)


Manager Financiële Administratie

ISS Landscaping Services bv
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk Contact: Christine Masereeuw
christine.masereeuw@nl.issworl...
tel: 0341-436436 Manager Financiële Administratie Functieomschrijving Dit betekent ook dat wij een eigen boekhouding op gaan zetten, waar jij een rol in gaat spelen. Je kunt daarom mede je eigen functie creëren en je weet hét verschil te maken. Je verzorgt zelfstandig de gehele grootboekadministratie, zorgt voor tijdige vastleggingen in het systeem en bent het aanspreekpunt voor de afdeling financiële administratie. Ook de cashplanning is jouw verantwoordelijkheid. Voor de periodieke verslaglegging verzamel en verwerk je de financiële gegevens. Je analyseert deze gegevens en je bewaakt de te volgen processen. In je werk word je ondersteund door een aantal collega’s van F&A. Je werkt in een team waarin samenwerking centraal staat. Daarnaast bestaat de functie deels ook uit uitvoerende werkzaamheden, zoals het maken en invoeren van boekingen, het verwerken van bankbetalingen en BTW aangiftes. Vanzelfsprekend heb je zowel met in- als externen klantcontact. Functieprofiel
  • Een afgeronde HEAO/SPD-opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis van Microsoft Office en boekhoudpakketten
  • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en accuratesse
  • Een energieke persoonlijkheid met doorzettings- en incasseringsvermogen
  • Hands on mentaliteit
Bedrijfsprofiel ISS Landscaping Services heeft hart voor groenvoorziening. Dat betekent een hart met passie voor de omgeving, onze klanten en kwaliteit. Met 150 jaar ervaring in de groenvoorziening zijn wij een groen kenniscentrum en toonaangevend op het gebied van de groene binnen- en buitenruimte.

Binnenkort gaan wij verder als een zelfstandig hoveniersbedrijf. Vanzelfsprekend blijft onze dienstverlening ongewijzigd en blijven wij ons richten op het verzorgen van de groenvoorziening van onze klanten. Solliciteren Klik hier om direct op de functie Manager Financiële Administratie te solliciteren.
Posted using Mimir technology

Geen opmerkingen:

Een reactie posten