donderdag 30 augustus 2012

Leerling monteur Elektriciteit niveau 3 (BBL) (poeldijk)


Leerling monteur Elektriciteit niveau 3 (BBL)

Organisatie
Als regionaal netbeheerder zorgen zij voor het transport van gas en elektriciteit in de regio Westland en Midden Delfland.

Voor mensen met een gezonde ambitie, die denken in uitdagingen en oplossingen hebben zij volop mogelijkheden. Spreken onderstaande aandachtsgebieden jou aan?
  • Toonaangevend, daadkrachtig en innovatief
  • Een breed werkveld en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • No-nonsense mentaliteit en ambitieus
  • Open-deur-beleid en korte communicatielijnen
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris
Dan pas jij prima binnen deze organisatie!

Functiebeschrijving
Als leerling monteur maak je kennis met alle facetten van elektrotechniek. Door de unieke combinatie van werken en leren willen we je opleiden tot allround monteur. Het theoriegedeelte vindt plaats op een ROC. Het echte “sleutelen” leren we je door je mee te sturen met een mentor. Hij heeft een opleiding als praktijkopleider achter de rug en kan je alle fijne kneepjes van het elektriciteitsvak leren.

Onder begeleiding van een mentor maak je kennis met de volgende werkzaamheden:
  • Onderhoudswerkzaamheden aan aansluitingen van infra netwerken bij zowel particulieren als tuinbouwbedrijven
  • Installatie van kabels op kabelinstallaties en schakel- en verdeelinrichtingen
  • Aanleg van kabels tot aan de meter met de daarbij voorkomende graaf- en bestratingwerkzaamheden
  • Oplossen van storingen
  • Verzamelen van relevante gegevens in geval van schade veroorzaakt door derden 


Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een afgeronde elektrotechnische opleiding niveau 2 en wil je graag door naar niveau 3. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je bent woonachtig in Westland of omgeving Den Haag/Rotterdam. Je bent een harde werker, collegiaal, klantgericht, flexibel en je wilt graag verder leren.

Arbeidsvoorwaarden
Ben jij van plan om met een elektrotechnische BBL opleiding niveau 3 te beginnen, maar ben je nog op zoek naar een werkplek om praktijkervaring op te doen? Dan bieden wij deze mogelijkheid!

Je werkt 4 dagen in de week aan de ontwikkeling van je praktische vakkennis bij dit erkende leerbedrijf. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school om aan je theoretische vakkennis te werken. Daar waar nodig volg je aanvullende praktijktrainingen.

Er zijn zowel mogelijkheden voor leerlingen die onlangs het diploma niveau 2 hebben behaald als voor medewerkers die al enkele jaren werkervaring hebben en zich nu door willen ontwikkelen naar niveau 3.

Na de opleiding als leerling monteur niveau 3 zijn er nog volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten