vrijdag 21 september 2012

wie-kent sollicitatieverhaal week 38

Met waardering en verwondering hebben we al uw prachtige motivaties en cv’s gescreend en gelezen op de kwaliteiten die wij zoeken voor de functie van medewerker Front Office voor het International Office van de HAN op locatie Arnhem.

De waardering betreft vooral de kwaliteit van velen van U en de enorme ervaringen die daaruit spreekt. Ook waarderen wij het, dat U vaak met redenen omkleed, aangeeft graag bij de Hogeschool te willen werken.

De verwondering betreft de veelzijdigheid en vaak over-kwalificatie die in uw brief en CV zichtbaar worden. Dat maakt het voor ons natuurlijk nog moeilijker. Zoveel heerlijks om uit te kiezen is, wat onze Oosterburen terecht noemen, een echte Qual der Wahl. De pijn van het kiezen dus.

We zouden graag tientallen van U aannemen, maar het gaat helaas om slechts een functie. Uit het enorme aantal van 350 sollicitanten hebben wij 6 kandidaten geselecteerd voor een gesprek. Onvermijdelijk moet ik U in deze mail berichten dat U daar niet bij zit.

Wij wensen U veel succes met het verder solliciteren naar een voor U passende baan, elders of bij andere onderdelen van de HAN. Dank voor U sollicitatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten