vrijdag 28 september 2012

Mensen woedend om uitverkochte iPhone5


AMSTERDAM -  Na uren in de rij te hebben gestaan voor de Apple Store erachter komen dat de iPhone 5 die jij wilde, is uitverkocht. Dat overkwam vrijdagochtend veel Apple-liefhebbers.

Beveiligers krijgen inmiddels instructies om iedereen weg te sturen. "Blijf vriendelijk en stuur mensen naar huis", zo klinkt het.
Mitch van Helvert is een van de gedupeerden die sinds vrijdagochtend vroeg in de rij stond. Hij wilde een zwarte versie, met een opslag van 16G, de meest gewilde en goedkope variant. Deze was om tien over acht uitverkocht. Tien minuten nadat de winkel zijn deuren had geopend.
"Dit is schandalig, blijkbaar heb ik voor niets gewacht", zegt een boze Mitch, die inmiddels het Leidseplein achter zich heeft gelaten. "Andere mensen draaien als een blad aan een boom om en gaan ineens voor een witte. Maar zo hoeft het voor mij niet. Ik bestel hem wel op internet."
Extra zuur voor de teleurgestelde fans is dat degene die de winkel in komen, door Applemedewerkers worden binnengehaald met veel applaus en gejoel.

bron;telegraaf.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten