vrijdag 21 september 2012

Relatiebeheerder (Zuid-Holland)


Relatiebeheerder (Zuid-Holland)

Organisatie
Over Centric
Met ruim 5.300 medewerkers biedt Centric maatwerk- en standaardsoftware, infrastructuren, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. Als relatiebeheerder ga jij aan de slag bij de divisie Centric Managed ICT Services. Dit onderdeel is met detacheringsactiviteiten, projecten en outsourcingstrajecten toonaangevend op het gebied van IT-infrastructuren en beheer.

Functiebeschrijving
Je zoekt
een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving waarin je zorgt voor een adequate personeelsbezetting en samen met de accountmanagers streeft naar het hoogst haalbare commerciële resultaat. Je verzamelt en registreert de benodigde (technische) informatie ten aanzien van (project-)aanvragen. Je bezoekt medewerkers bij relaties, voert intakegesprekken en houdt evaluatiegesprekken met de klant. Je controleert en beoordeelt de voortgang van de medewerkers. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor IT-professionals, fungeer je als vertrouwenspersoon en begeleidt je hen inhoudelijk en procesmatig. Ook ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van IT-professionals en denk je actief mee over de ontwikkeling van je regio. Je verricht administratieve werkzaamheden en voert regelmatig overleg.

Functie-eisen
Je hebt
een opleiding op hbo-niveau en relevante technische kennis van kantoorautomatiseringsproducten. Je hebt ervaring met werving- en selectieprocedures en het begeleiden van medewerkers. Je bent in staat je enthousiasme over te dragen op de medewerkers. Je beschikt over een no-nonsense instelling en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast woon je in de provincie Zuid-Holland.

Arbeidsvoorwaarden
Je verdient
een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een onkostenvergoeding, een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een targetregeling. Je komt te werken binnen een informele werkomgeving bij een financieel gezonde organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten