donderdag 7 februari 2013

Test manager


Wil jij ook meer in je inkomen terug zien van de omzet die je realiseert bij je klanten? Wil jij ook werken bij een organisatie die je als een volwassen professional behandelt? Wil jij ook collega's van gelijkwaardig niveau hebben waarmee je echt kan sparren?


Vind het bij The PanCompany!

Omschrijving van de functie:

Als testmanager bij The PanCompany ben je op detacheringsbasis actief in projecten bij onze klanten in Nederland. De volgende activiteiten behoren onder meer tot je dagelijkse werkzaamheden:

-Het opstellen van het (master-) testplan inclusief risicoanalyse en teststrategie
-Het aansturen van een of meerdere testteams
-Het uitvoeren van het testplan binnen planning en budget
-Het rapporteren over voortgang en het geven van (vrijgave) adviezen

Je profiel:

-Je beschikt over een HBO- en/of WO diploma
-Je beschikt over relevante aan je vak gerelateerde certificaten (TMap, ISTQB)
-Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
-Je bent initiatiefrijk, zelfstandig, resultaat- en klantgericht
-Je hebt minimaal 5 jaar recente ervaring in testgerelateerde leidinggevende rollen
-Je hebt bij voorkeur 10 jaar ICT-ervaring
-Je hebt meerdere opdracht- en/of werkgevers als testmanager gehad
-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

The PanCompany is gespecialiseerd in het leveren van diensten op het gebied van testmanagement en -advies. Onze ervaren medewerkers zijn actief bij aantrekkelijke opdrachtgevers (top 500). Werken bij The PanCompany betekent werken bij een ambitieuze en dynamische organisatie met louter ervaren en deskundige collega’s en met een ervaren management dat doorheeft wat jij als ervaren professional wel en juist ook niet nodig hebt. Onze professionals hebben gekozen voor een vast dienstverband met de voordelen maar zonder de nadelen van freelancen. In deze constructie gaat een aanzienlijk deel van de gerealiseerde omzet naar jou als professional zelf. En we geven nog garanties ook, zodat je risicoloos de overstap kunt wagen! Kijk nu op onze website www.pancompany.com!

Voldoe je in jouw ogen aan het gevraagde profiel van test manager en ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature?Neem dan contact op met Marc Vaessen, telefoon (073) 681 18 81, of stuur ons een bericht op info@pancompany.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten