maandag 11 februari 2013

Technisch Recruiter


A&A People personeelsdiensten is gespecialiseerd in werving & selectie, detachering en uitzenden van personeel. A&A People personeelsdiensten is een organisatie die sinds de oprichting onophoudelijk groeit. Hierdoor hebben onze medewerkers dan ook de mogelijkheid om mee te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.

Een groot deel van onze activiteiten is gericht op het plaatsen van technisch personeel. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een technisce recruiter, die het uitdagend vindt om te werken binnen verschillende technische disciplines en o.a. ruime ervaring heeft met diverse lasprocessen. Deze ervaring is noodzakelijk om de juiste match te kunnen maken tussen opdrachtgever en werknemers.

Voor het recruiten maakt u gebruik van moderne arbeidscommunicatie tools en laat u zich niet beperken door landsgrenzen om goede kandidaten aan onze organisatie te binden. Binnen onze organisatie maakt internationaal recruitment onderdeel uit van deze functie. Tevens bent u als technisch recruiter (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van strategische wervingsplannen, het aanbieden van talenten bij opdrachtgevers en hen begeleiden bij sollicitatiegesprekken. U bouwt een netwerk op van interessante partijen om mee samen te werken.

Voor deze functie vragen wij:

-MBO / HBO werk- en denkniveau.
-Enige ervaring in het uizenden/detacheren van (hoog) gekwalificeerd technisch personeel is een must.
-Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus.
-Uitstekende beheersing van de Nederlands, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
-Ervaring met het gebruik van Social Media.
-Resultaatgedrevenheid.
-Teamplayer.

Wij bieden:

-Een contract voor 40 uur voor langere tijd met, bij goed functioneren, een vaste aanstelling bij een ambitieuze organisatie met korte lijnen.
-Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
-Inspirerende werkomgeving.
-Goede doorgroeimogelijkheden.
-Succesvol team.

Denk u dat u de aangewezen persoon bent voor de baan en voeldoet  u aan het profiel?Stuur dan uw CV en eventuele motivatie naar a.wopereis@aapeople.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw A. Wopereis op 0316-340084.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten