vrijdag 8 februari 2013

Sollicitatieverhaal van de dag..

Het is zo verleidelijk om bij de pakken neer te gaan zitten en te wijzen naar mensen die het beter hebben of naar degenen die jou onrecht hebben aangedaan...Wordt wakker en schop jezelf eens onder de kont, joh!

Niemand heeft je verteld dat de wereld eerlijk is en daar zul je het mee moeten doen. Maak er dus het beste van en blijf positief, al was het maar schijn omdat een werkgever nu eenmaal een "slaafs" en positieve medewerker wil hebben waar hij ook weer vanaf kan als dat nodig mocht blijken.En als dat moment dan komt zul je zien dat je als positieve kracht een grotere kans hebt om te blijven en dat de negatieveling eruit geknikkerd wordt.

Niet eerlijk maar wel volgens de richtlijnen van het Nieuwe Arbeidsrecht...
En als je dan toch energie kwijt wilt, sluit je dan aan bij een vakbond en maak je sterk met vrijwilligers werk in dienst van de samenleving. Ook dat wordt door het UWV als verbetering en verrijking voor je werk kansen gezien. Daarnaast maak je je ook collectief sterk en kunnen we gezamenlijk een "vuist" laten zien....

Hoewel...
Ik geloof dat de huidige negatieveling zich hoofdzakelijk uit via de moderne sociale media. Is wel zo makkelijk en je hoeft de deur niet meer uit..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten