vrijdag 8 februari 2013

Productanalist Zakelijk


 Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een coöperatieve zorgverzekeraar zonder winstoogmerk gevestigd is in midden Nederland.

Het bedrijfsonderdeel Marketing & Productontwikkeling vormt samen met het bedrijfsonderdeel Verkoop de Divisie Commercie. De doelstelling van de Divisie Commercie is het behoud en groei van een rendabel verzekerdenbestand. Dit realiseren opdrachtgever door de zorg- en klantbehoefte te vertalen naar commerciële proposities.

Wat ga je doen?

De Productanalist Zakelijk beheert en ontwikkelt het aanbod van de (zorg)verzekeringsproducten en diensten op het gebied van gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid en/of verzuim en inkomen. Je draagt (mede) zorg voor het inkopenvan deze producten/diensten. Je stelt modelovereenkomsten op in samenwerking met de productspecialist Zakelijk en Juridische Zaken. Je volgt hiervoor de relevante in- en externe marktontwikkelingen, analyseert deze (op rendement) en stelt verbetervoorstellen op. Deze zijn in lijn met de positionering van de verschillende labels, merken en segmenten.

Je doet op basis hiervan voorstellen voor proposities, productwijzigingen of productinvulling en het uitvoeren ervan, zodat wordt bijgedragen aan de propositiedoelstellingen. Je werkt hierbij nauw samen met twee propositiemanagers. Een heeft als aandachtsgebied psychosociale dienstverlening, de ander verzuim en inkomen.
Als Productanalist Zakelijk werk je bij het team Technisch Zakelijk Productbeheer en Inkoop, onderdeel van de afdeling Zakelijk Propositiemanagement. Het team is verantwoordelijk voor de inkoop van zakelijke producten en diensten en ontwikkeling/optimalisatie van nieuwe proposities en het beheren van de bestaande proposities. Dit gebeurt zodanig dat verkoop gestimuleerd wordt, rendement geoptimaliseerd wordt en verzekeringsvoorwaarden voldoen aan wet- en regelgeving.

Wie zoeken wij? 

Iemand met HBO werk- en denkniveau in een bedrijfskundige of zorgrichting.
• Uitgebreide kennis en affiniteit met producten en diensten, specifiek rondom gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid, verzuim en inkomen.
• Kennis van en ervaring met het opstellen van rendementrapportages en marktanalyses.
• Ervaring binnen commerciële dienstverlening.

Je hebt de volgende competenties:

• Innovatief
• Probleemanalyse
• Netwerken
• Onderhandelen
• Samenwerking

Wat mag je van opdrachtgever verwachten? 

Zij bieden je een interessante baan in een plezierige sfeer, met een goede balans tussen werk en privé. Zo zijn er uitgebreide mogelijkheden voor flexibel werken. Bovendien bieden zij uitstekende mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten