donderdag 7 februari 2013

Teamleider Productieafdeling Screens (zonwering)


Het familiebedrijf PBS (www.pbs-zonwering.nl) is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, productie en handel van buitenzonwering. Wij zijn een dynamisch bedrijf, continu op zoek naar verbetering van producten en dienstverlening. Met gerichte investeringen anticiperen we op ontwikkelingen in de markt. Zo hebben we de beschikking over een eigen poedercoatinginstallatie en produceren wij volgens het QRM (Quick Response Manufacturering) principe waarbij kwaliteitsverbeteringen en levertijdverkorting prioriteit hebben. We staan aan de basis van een compleet assortiment aan buitenzonwering variërend van knik arm- en uitvalschermen, screens, serrezonwering, rolluiken, tot markiezen en terrasoverkappingen. PBS is een seizoenbedrijf, hetgeen betekent dat het in de periode maart t/m september erg druk is.

Voor onze hoofdvestiging in Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een Teamleider Productieafdeling Screens (zonwering).
Als teamleider ben je werkzaam op één van de productieafdelingen binnen PBS. Je geeft leiding aan een groep van 8 tot 10 medewerkers en zorgt er samen met deze medewerkers voor dat de afdeling goed draait. Je maakt als teamleider deel uit van het Q-ROC (fysieke QRM afdeling) waarbij je intensief contact hebt met de engineer en back- en frontoffice medewerkers om de orderstroom in goede banen te leiden. De hoofdtaak van de teamleider is het leidinggevende aspect, waarbij je meehelpt het productieproces binnen zowel je eigen afdeling als op andere afdelingen naar een hoger plan te tillen. Daarbij is ook het doel gesteld om naast de procesverbeteringen ook onderling meer kennis uit te wisselen tussen de teamleiders en elkaar te helpen bij de dagelijkse leiding en het functioneren van de afdeling. De functie wordt voor 38 uur per week aangeboden, maar omdat PBS een seizoenbedrijf is, kan dit in de drukke maanden oplopen.


Hoofdtaken: 
- Leidinggeven aan 8 tot 10 collega’s;
- Communiceren met en motiveren van medewerkers op de afdeling;
- Bijdragen aan het effectief en efficiënt functioneren van (directe) collega’s;
- Bewaken van de voortgang van processen;
- Initiëren en sturen van verbeterprocessen;
- Plannen van orders en spoedorders;
- Bewaken van de voorraad;
- Zorgen voor een schone en veilige afdeling.

Functie eisen:Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:
- MBO+ werk en denkniveau;
- Minimaal 3 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring;
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Stressbestendig;
- Ervaring en interesse in metaal en techniek;
- Bereidheid om te werken in een seizoenbedrijf;
- Reisbereidheid of wonend in de omgeving van Tilburg. 

Geboden:
- Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Een baan bij een ambitieus en groeiend bedrijf;
- Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.

Interesse?Heb je vragen over de functie, dan kan je bellen naar PBS op telefoonnummer 013-5700965 en vragen naar Dyon Noppe. Hij is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

Solliciteren?Primatch recruitment ondersteunt PBS bij de werving en selectie van deze interessante functie. Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je CV en uitgebreide motivatie naar Rob Loose: r.loose@primatch.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt door PBS niet op prijs gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten