donderdag 8 november 2012

Via Youtube verzekeren


Zzp’ers kunnen veel tijd kwijt zijn aan zich verdiepen in zaken als verzekeringen. Om de klant zelfverzekerder te maken introduceert een Verzekeruwbedrijf.nl zijn producten via korte, ludieke en informatieve YouTube-filmpjes.

“Nederland kent bijna 1,2 miljoen zzp’ers”, Deze ondernemers hebben te maken met een steeds veranderende arbeidsmarkt, daarom zijn transparantie en toegankelijkheid gewenst,’’ zegt Frank Cooler, medeoprichter van Verzekeruwbedrijf.nl. “
In de filmpjes wordt uitgelegd wat er gedekt wordt, waarmee je de verzekering kunt uitbreiden (inclusief voorbeelden) en veelgestelde vragen worden beantwoord.
Videobeelden zijn een krachtige en effectieve manier zijn om een boodschap over te brengen. Doordat de filmpjes slechts één minuut duren en de ondernemers de verzekeringen vervolgens zelf online kunnen afsluiten en beheren, neemt dit weinig tijd in beslag. Uit eigen onderzoek is gebleken dat mensen die de pagina’s met YouTube filmpjes hebben gezien meer geneigd zijn om een verzekering af te sluiten (ruim 30%), dan mensen die de pagina’s bezoeken zonder filmpje.

bron;telegraaf.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten