donderdag 8 november 2012

Junior Verkoper Binnendienst Kaasgroothandel (Zuid Holland)


Junior Verkoper Binnendienst Kaasgroothandel

Onze opdrachtgever is een nationaal en internationaal opererende kaasgroothandel. Ze verkopen een uitgebreid assortiment Nederlandse en Buitenlandse kaasspecialiteiten, waaronder Prima Donna maturo, Ouwe Jongens, Beemster Exclusief en Boerenkaas. Dit leveren ze aan kaasspeciaalzaken, levensmiddelenbedrijven en markthandel.

Functieomschrijving:

Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van telefonische contacten met relaties, je verwerkt zelfstandig de bestellingen in het geautomatiseerde orderverwerkingssysteem. Je voorziet de buitendienst van relevante informatie. Overige algemene verkoopwerkzaamheden behoren tot je takenpakket.

Taken en verantwoordelijkheden

Te woord staan (telefonisch) van klanten;

Afhandelen van orders;

Signaleren van ontwikkelingen in de markt;

Beheer van de toegewezen klanten;

Uitvoeren van voorkomende werkzaamheden.

 

Functie-eisen

De opdrachtgever is op zoek naar een jonge en enthousiaste kandidaat met een sterke persoonlijkheid. Je hebt de constante drive een optimale relatie met de klant na te streven en weet wat er uitgevoerd moet worden. Daarnaast ben je bereid de handen uit de mouwen te steken, heb je een commerciële instelling, met vanzelfsprekende zelfstandigheid, daadkracht, ambitie, doorzettingsvermogen en goede communicatieve eigenschappen. Deze functie vereist minimaal MBO werk- en denkniveau.



Wij bieden: Het betreft een Werving & Selectie opdracht, wat betekent dat je rechtstreeks in dienst gaat bij de opdrachtgever. Geboden wordt: een goed salaris en een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Er is ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.  Het is een afwisselende functie in een dynamisch bedrijf waar je zelfstandig werkt en er ruimte is voor eigen initiatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten