donderdag 19 april 2012

Consultant IT


Consultant IT 
Apeldoorn - Gelderland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Apeldoorn, GelderlandLand:Netherlands
Branche:ITType functie:Full Time
Ervaringsniveau5 - 10 jaarOpleidingsniveauWO





Vacature Omschrijving:
Senior Solution Creator

Thinkwise Software
Is trendsetter op het gebied van business gedreven software ontwikkeling. Thinkwise Software is een organisatie met korte communicatielijnen, een hoge mate van flexibiliteit en vrijheid voor eigen initiatieven. De strategie van Thinkwise Software is gericht op groei, innovatie en professionalisering. Thinkwise software is dan ook de ideale organisatie voor een nieuwsgierig iemand die op zoek is naar innovatie en persoonlijke groei.

Functie
Als Senior Solution Creator ben je vanuit Apeldoorn verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van een specifieke klantoplossing met behulp van the Thinkwise Software Factory. Dit is een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatieven.

Jij monitort en begeleid het project . Je bepaalt samen met onze klanten de requirements voor het product, dan ga je de applicatie bouwen en desgewenst programmeren, testen en implementeren.

Profiel
Je beschikt over een afgeronde informatica opleiding op hbo of wo niveau. Circa 8 jaar werkervaring binnen de IT op het consultancy vlak en in het bouwen van business applicaties. Kennis van specificeren, programmeren, datamodelleren, Oracle en SQL.

Je communiceert helder, bent een sparringpartner voor onze klanten. Onze Solution Specialist is een energieke, zelfstarter met een hands-on mentaliteit. Denken en doen.




Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie IT in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie IT in Netherlands, Gelderland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie IT in Netherlands, Gelderland, Apeldoorn >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Gelderland, Apeldoorn >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten