donderdag 19 april 2012

Ondernemende Managers


Ondernemende Managers
Landelijk 

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Landelijk, LandelijkLand:Netherlands
Branche:Staf en ManagementType functie:Part Time
Ervaringsniveau5 - 10 jaarOpleidingsniveauMBO+





Vacature Omschrijving:
Hoger Management met ambitie

Door onze omzetgroei in 2011 hebben wij besloten de organisatie aanzienlijk te laten groeien. Wij werken samen met een Amerikaanse Multinational en zijn bezig met het verder uitbreiden en opbouwen van een (inter)nationaal distributeur- en verkoopnetwerk in de Benelux. Hiervoor zijn wij op zoek naar ondernemers, senior managers, managers, teamleiders en verkopers.

Momenteel werven wij expliciet voor ondernemers, senior managers en managers die de organisatie op basis van ons systeem verder gaan opzetten.

Taakinhoudelijk gaat het dan om:

het uitbouwen van de divisie middels werving en selectie
het coachen en begeleiden van de managers en teamleiders.

Ons verhaal geeft u de mogelijkheid, onafhankelijk te zijn en toch te kunnen genieten van vrij indeelbare uren en de zekerheid van een vervangend pensioen.

Het afgelopen jaar hebben wij onze business met 30 % laten groeien. Voor de meeste bedrijven is het hard werken om het hoofd boven water te houden, maar onze sector is na IT de snelst groeiende sector ter wereld.

Vanwege de enorme groei zijn wij momenteel bezig om dit jaar een aantal nieuwe divisies op te bouwen in de Benelux. Wij doen dit niet op de traditionele manier en zijn enkel alleen op zoek naar personen die op basis van zelfstandigheid tot onze organisatie kunnen toetreden.

Op deze manier zijn onze mensen effectiever als in loondienst en kunnen zij rekenen op een veel hoger inkomen. In de functie van senior manager binnen onze organisatie met zo een 20 uur per week, kunt u rekening houden met inkomsten vanaf 100.000 euro op jaarbasis.


Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.
Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop registreer kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.

Tags: Sales, Commerciele medewerker, Senior, Managers, Ondernemers, Commercieel, Staf, Directie, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Apeldoorn, Enschede, Arnhem, Eindhoven, Zeeland, Brabant, Den Bosch, Limburg






SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Staf en Management in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Staf en Management in Netherlands, Landelijk >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Staf en Management in Netherlands, Landelijk, Landelijk >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Landelijk, Landelijk >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten