woensdag 25 april 2012

Mechanical Engineer


Mechanical Engineer 
Krimpen aan den Ijssel - Zuid-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Krimpen aan den Ijssel, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:Full Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauWO






Vacature Omschrijving:
Je Initieert in een multidisciplinair productontwikkeling-team vernieuwing of productverbetering en vertaalt gebruikerseisen in technische gegevens. Je doet voorstellen voor concepten voor nieuwe producten of onderdelen om te komen tot een functiemodel, ontwikkelt concepten door tot prototypen en toetst deze op basis van vastgestelde criteria. Je analyseert en beoordeelt ontwerpen, functiemodellen en prototypen aan de hand van berekeningen, tests, beschikbare materialen en gereedschappen en stelt rapportages op. Samen met leveranciers bepaal je de meest geschikte productiemethode en het optimale ontwerp (ten aanzien van maakbaarheid en kostprijs).
Je adviseert over de optimalisering van producten en processen op basis van analyses en onderzoeken en formuleert conclusies.
Als Mechanical Engineer leg je ontwerpen vast door middel van volledig bemate tekeningen, test- en designrapportages en biedt je ondersteuning bij het overdragen van het vrijgegeven ontwerp aan de lijnorganisatie


Je hebt een afgeronde opleiding op HTS/TU niveau, bij voorkeur studierichting werktuigbouw, enige jaren ervaring in constructie op een 3D-CAD-systeem, bij voorkeur Pro Engineer. Je hebt kennis van en ervaring met (reken)methodieken t.b.v. het bepalen van sterkte en theoretische werking, materialen (metalen, plastics, coatings) en hun productieprocessen en verwerking-, assemblage en verpakkingsprocessen met een belangrijke logistieke component. Je bent creatief en gedreven in ergonomisch en industrieel ontwerp. Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken. Je bent gewend zijn in het omgaan met standaarden en normen. Je hebt ook goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.




-
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Zuid-Holland, Krimpen aan den Ijssel >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Krimpen aan den Ijssel >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten