dinsdag 17 april 2012

Verzorgende IGers


Verzorgende IGers 
Noord, Midden en West nederland - Landelijk

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Noord, Midden en West nederland, LandelijkLand:Netherlands
Branche:GezondheidszorgType functie:Part Time
ErvaringsniveauStarterOpleidingsniveauMBO





Vacature Omschrijving:
Flexibel werk op tijden die jij wilt!

Verzorgende-IGers

In Noord, Midden en West nederland
Zelf aangeven wanneer en waar je wilt werken en hoeveel uur je beschikbaar bent. Bij Care4Flex kan het! Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste verzorgende-IGers die zowel in de intra- als extramurale zorg willen werken. Wij kunnen je werk aanbieden binnen o.a. woonzorgcentra, de thuiszorg, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen. Wil jij aan de slag als verzorgende-IGer op tijden die jou het beste uitkomen? Hoogste tijd om snel een afspraak met ons te maken!

Wie zijn wij?
Care4Flex is een landelijk opererende, integere en vakbekwame intermediair voor flexkrachten op het gebied van zorg en welzijn. Kwaliteit, kwantiteit en continuiteit van zorg op maat zijn de pijlers van onze organisatie. Binnen de gezondheidszorg staat Care4Flex bekend om haar vakkundige uitzendkrachten, de hoge mate van flexibiliteit en de uitstekende service. Een kwaliteitslabel waar we met recht trots op zijn! Care4Flex bemiddelt voor een groot aantal organisaties voor uiteenlopende functies binnen de sectoren zorg en welzijn. Naast uitzenden van oproepkrachten is Care4Flex ook actief op het gebied van detachering, werving en selectie, payroll en poolbeheer.

Wat vragen we?
Je hebt het diploma Verzorgende niveau 3 IG behaald en je hart ligt bij de zorg.
Enthousiast, gemotiveerd en flexibel; dat ben jij ten voeten uit!

Wat bieden we?
Flexibel werk op tijden die jou uitkomen. Het werk is met name op oproepbasis en de diensten zijn wisselend. Je kunt hierbij denken aan ochtend-, dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Hoe meer je beschikbaar bent, hoe meer we je kunnen inplannen. Het salaris conform cao.

Meer informatie en sollicitatie
Voor meer informatie en/of sollicitatie kan je telefonisch contact met ons opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor; Oost: 038-4555270 Noord: 050-5218153 West: 010-4778140 Of mailen naar: info@care4flex.nl 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Gezondheidszorg in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Gezondheidszorg in Netherlands, Landelijk >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Gezondheidszorg in Netherlands, Landelijk, Noord, Midden en West nederland >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Landelijk, Noord, Midden en West nederland >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten