dinsdag 17 april 2012

Medior Developer


Medior Developer 
Almere - Flevoland

Salaris:2500.00 - 3000.00 Per Maand
Locatie:Almere, FlevolandLand:Netherlands
Branche:ICTType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauHBO





Vacature Omschrijving:
Functie omschrijving
Als programmeur ben je verantwoordelijk voor de lay-out, het ontwerp en het coderen van een website of applicatie in PHP formaat. Je houdt je bezig met de grafische en technische aspecten van de website, applicaties of software. Binnen .Net ontwerp en schrijf je programma's die onafhankelijk van het gebruikte systeem functioneren. Je bent vertrouwd met relationele databases, net als met de gebruikelijke webtechnologieën zoals HTML en CSS. Kennis van Magento is een grote pre.

Functie eisen
- Javascript, JQuery en AJAX
- MySQL, PHP en een relevant framework zoals CodeIgniter of ZEND
- Modelleermethoden, UML etc.
- Versiebeheer en werken binnen standaarden
- Magento / Zend Framework (pre)
- HTML / CSS
- Vloeiend Nederlands en Engels
- Opleiding (informatica) en minimaal 3 jaar werkervaring

Wie zijn wij?
Flexitude is een professionele uitzendorganisatie die vanuit een solide basis en achtergrond bemiddelt in functies, die aan de vormgeving van de flexibele vraag beantwoordt. Voor de kleine en middelgrote bedrijven. Waarbij certificering een vanzelfsprekende zaak is. Flexitude bemiddelt in personeel. Daarnaast begeleiden we bij werving & selectie en voorzien we in een groeiende behoefte aan personeel dat ervaring heeft met leiding geven. Flexitude is niet alleen de vormgever van de flexibele vraag maar kent ook waarde toe aan de loyaliteit van haar opdrachtgevers en haar flexwerkers. Dat uit zich op verschillende manieren waarvan betrokkenheid de meest in het oog springende. Werken vanuit Flexitude betekent dat je jezelf makkelijk kunt aanpassen en dat je snel kunt schakelen; dit is dan ook wat Flexitude zoekt in medewerkers en levert aan haar opdrachtgevers. Flexwerkers van Flexitude brengen veel werkervaring mee en hebben een sterke persoonlijkheid naast de zo belangrijke flexibele instelling.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Een dienstverband van minimaal 6 maanden en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd. Het maandsalaris ligt tussen de euro;2500- euro;3.000. Een auto, een mobiele telefoon en een laptop behoren tot de mogelijkheden in de arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast over deze functie?
Wanneer je interesse gewekt is bij het lezen van bovenstaande vacature, aarzel dan niet en reageer!




-
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie ICT in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie ICT in Netherlands, Flevoland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie ICT in Netherlands, Flevoland, Almere >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Flevoland, Almere >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten