dinsdag 15 mei 2012

Storingstechnicus / Werktuigkundige


Storingstechnicus / Werktuigkundige 
Landelijk 

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Landelijk, LandelijkLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO






Vacature Omschrijving:
Storingstechnicus / Werktuigkundige
Ben jij de nieuwe Storingstechnicus / Werktuigkundige voor onze kerncentrale?
Sector: Kerncentrale

Wij bieden
Een veelzijdige baan als Storingstechnicus / Werktuigkundige waarin je bijdraagt aan de (nucleaire) veiligheid en economische bedrijfsvoering van de kerncentrale. In de centrale ben jij de ogen van de regelzaal. Ben jij de Storingstechnicus / Werktuigkundige die wij zoeken? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je pakket van secundaire voorwaarden stel je zelf samen.

Jouw nieuwe werk
Als Storingstechnicus / Werktuigkundige ben je onderdeel van de Wachtploeg en richt je je op het bedienen en beproeven van de EMRA-installaties en het uitvoeren van storingsonderhoud. Je loopt controlerondes en bij onderhoudswerkzaamheden schakel je de systemen vrij. Naderhand neem je ze weer in bedrijf. Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden en taxeert complexe situaties zorgvuldig. Je lost afwijkingen in het proces die zich tijdens jouw dienst voordoen zo nodig zelfstandig op. Je ziet toe op de naleving van de strikte(veiligheids)procedures die gelden op de EMRA-installaties en je kunt goed omgaan met de bevoegdheden die daar bij horen. Je bent initiatiefrijk en je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van zowel de centrale als van je collega's. Natuurlijk ben je nog niet uitgeleerd en volg de specifieke (interne) opleidingen. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.

Wij vragen
- Een afgeronde technische MBO opleiding (niveau 4) richting Elektro, in combinatie met (of de bereidheid het te behalen) een afgeronde technische opleiding (Scheeps)werktuigkundige in centrales A, MBO AOT, MBO Maroff of vergelijkbaar.
- 3 jaar relevante werkervaring in het onderhoud / de bedrijfsvoering aan vergelijkbare installaties.
- Goede kennis van de Duitse taal.

Afhankelijk van je opleiding en je functioneren kun je via een loopbaantraject doorgroeien naar andere functies binnen onze organisatie.


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Landelijk >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Landelijk, Landelijk >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Landelijk, Landelijk >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten